Vakbélgyulladás? Tegnap délkörül elkezdett fájni a hasam jobb oldalt. Nem igazán lent, inkább majdnem a köldököm magasságáig fáj. (tudásbázis kérdés)
Basszus! Tényleg! A technika ördöge! Azért kezdek félni attól, hogy valakire majd itt jön rá a szülés, és a technikának hála, élőben láthatjuk ahogy a gyerköc éppen kibújik...
Utananeztem. Nincs lazam sem hoemelkedesem, nem volt hanyas hanyinger es elorehajolaskor vagy labfelhuzaskor fokozodott nem elmult a fajdalmam. Csak a hasfajas resze stimmel de ez mint kiderult szamomra mar tobb mint 5 betegseg is lehet.
Na ez meg nem merult fel :D mar jobban vagyok sokkal.
Hasnyálmirigy gyulladás?
Az köldök körül fáj és sugározhat a hátba is.
Sziasztok jo reggelt! Mar tudtam aludni a bal felemen. Viszont rettenetesen eg a gyomrom ugyhogy most nem vettem be semmit csak egy quamatelt ejjel felebredtem akkor meg egy renit. Meg mindig faj a hasam de folyamatosan morog szerintem enged ki a gorcs vagy nemtudom. Mindenesetre sokkal jobban vagyok mar felallaskor sem gornyedek ossze.
Köszönöm szépen! Jóéjt! :)
Szerintem is próbálj meg aludni. Most egy órával többet lehet.:) Jó éjszakát!
Tudom tudom.. keresztanyamnak nyaki gerincserve van, nemreg derult ki es eleg sokat kuzd vele. Folyamatosan valtozik az allapotom most ledoltem es ratettem a kezem a hasamra es el kezdett gluggyogni mintha ki is ment volna a gorcs egy kicsit. Meg a vegen tenyleg csak dietaznom kell. A lapockam viszont egyre jobban faj es mar szeretnek egy jot aludni..
Megértelek... Bár a gerinc betegség sem jobb. A begyulladt vakbél biztos nagyon kellemetlen, de egy műtéttel végleg megoldódik, ellenben a gerinc probléma elkísér egy életen át... Én sajnos tudom.:(
Azért majd még számolj be róla, hogy vagy...
Az már nem is számít a lényeg hogy nem vakbél :D
A végén mégis gerinc probléma lesz...?:XD
A borsmenta életmentő , annyira jó .Nekem is volt már hogy majd meg pusztultam annyira fájt . Akkor kaptam egy ismerősömtől . Abban a pillanatban hatott ahogy megittam . Azóta tartok itthon .
Képzeljétek most meg fáj a bal lapockámnál a hátam. Lehet hogy mert csak egy oldalon tudok aludni és bénán tartom magam?!
Fú de kár hogy nem előbb mondtad. Mostmár csak holnap tudok venni. Kamilla teát iszok most.
Autóval ahol én lakok közel van szerencsére az ügyelet, és a kórház is. ( nincs autónk, de tuti 15 prc alatt oda érünk. sőt gyalog 25 perc kb )
Tényleg gyorsan megjárható. Főleg ha épp csend van.
Visszagondolva, nem tudom hol fájt ott bent.
Éles, késforgatós fájdalmmal.
Próbálj meg borsmenta teát inni . Lehet hogy emésztési probléma , mivel hallasz hangokat a gyomrodból .Nagyon jó a borsmenta ártani nem ártasz vele .
Igen azt gondoltam köszi :)
Szerintem igen. Csak egyél előtte, közben...
Gondolom ezekre a gyógyszerekre kizárt hogy alkoholt igyak?! Párommal ma ünnepelnénk az évfordulónkat. Egy pohár bort megihatok szerintetek?
Hát mondjuk a "gyomorvírus" is több napig tartott de a nospától jobb lett azért ezt nem értem. Most azt nem szedem, szedem ugye az antibiot a felfázásra, az izomlazítót és a gyulladáscsillapítót-fájdalomcsökkentőt.
Ja és nálunk többnyire a belgyógyászra szakosodott dokik az ügyeletesek. Ezek tuti nem küldenek tovább. Egyenlőre kicsit jobb de most keltem fel egy kicsit aludtam és sajna azt mondta a doki hogy akár 2-3 nap is lehet mire javul.
Én is úgy gondolom, hogy sem nem vakbél, sem nem gerincprobléma az. De, bármi is legyen, remélhetőleg hamar rendbe jön majd.
Gondoltam, azért írtam! :)
"Jómagam is gerincoszlopból eredő fájdalomnak tartom hasi panaszát"
Ez de durva
Na igen, a has elég érdekes. De van ilyen, lásd
[link]
Én ezt nem hiszem el megmondom őszintén. De figyeljetek. Inkább fáj a májam környékén mint a vakbélnél. Totál máshol van a kettő. Én arra tippelek hogy fel vagyok fázva, és arra hogy ez a gyomorvírusnak nevezett valamim van. Már volt ilyenem akkor is így mentem el hogy megint fel vagyok fázva fáj a hasam jobb oldalt. És akkor mondta doki hasi nyomkodás után hogy nem, ez nem az most. Diétázzak. Ezer % hogy nem vakbél totál máshol fáj egyértelműen. És délutánra és mostanra már kezdem úgy érezni hogy néha így gluggyog a hasam és kicsit kezd kiengedni a görcs. Nem tudom miért most és eddig miért nem hatott a nospa. A dokinő meg szerintem keveri a szezont a fazonnal. Épp ahol megnyomkodott fájt egy kicsit (mint mondtam elég kényes a derekam részénél) és összerakta. Lehet hogy van ilyen, az is lehet hogy nekem is ez van, hát legyen csak múljon el :D
Nekem 18 évesen derült ki hogy megfázott a keresztcsontom. Fejem mozgására nyilalt a fájdalom a derekamba. Értem én hogy sok helyre kihat, na de hasba? Elkezdte ecsetelni,hogy képzeljem el mint egy köteg kábel az a gerinc és mind megy valahova. Ha egy helyen nyomás van rajta az végig sugároz, És hogy mindenhova megy belőle "kábel"
De, a fórumindítónak a hasa fáj...
Miért gondoljátok, hogy butaság
Nekem is szokott néha úgy fájni a gerincem miatt a hátam, mintha egy szerv fájna, és nagyon. Kegyetlen dolog tud ez is lenni.
További ajánlott fórumok: