Vajon melyik regény lehet ez? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a segítséget! Utánajártam, történt némi félreértés. A Kőszívű ember fiai, az az olvasmány, amit házi feladatul kaptak. A gyerek már annyira nem figyelt az utolsó nap, hogy egybemosta a dolgokat....
A tanárnő azt mondta, hogy az olvasás és az ilyenkor szokásos ünnepi ebédek közt azért sportoljanak és mozogjanak sokat. Innen jött az, hogy sportos olvasmány.
Az irodalomtanárral véletlenül összefutottam tegnap vásárlás során és nevetve mondta.
Köszönöm mindenkinek!
Csak egy felvetés volt, mert a "színötösök" szokták restellni, ha valamit nem tudnak.
De köszi, hogy felvilágosítottál.:)))
Biz Isten nem értem!!!!
Az olvasás az szórakozás és nem büntetés!!!!
Na ő már nem kisgyerek!
És nincs egy szem haverja sem, akitől megérdeklődhetné???
És Te?
Nem ismersz egyetlen anyukát sem?
De ha minden kötél szakad, a tanárnőt is meg lehet ám kérdezni!
Tényleg vedd rá a gyereket, hogy ezt oldja meg ő maga. Egyáltalán nem ciki megkérdezni ezt az osztálytársaitól. Máskor is előfordulhat, és nem fordulhat mindig a szüleihez, hogy oldják meg helyette.
Viszont az meg milyen dolog, hogy szünetre könyvolvasást adnak fel? Miért nem hagyják, hogy a szünet az szünet legyen?
Akkor kérdezz meg te egy osztálytársa anyukáját!
S talán megkérheted, hogy ne híresztelje, mert restelli a fiad.
Jó tanuló, hogy ennyire zavarja?:)
Nekem ez jutott eszembe:
Hunyady Sándor regénye, címe: Téli sport.
Mi van ezen szégyelni való?
Bajnak, szarnak nincs gazdája. Igenis oldja meg.
Jókai Mór: Egy magyarná bob.
Ebben szerepel egy téli sport is, méghozzá a bob. :)))
További ajánlott fórumok:
- Vajon meddig lehet bírni, hogy hazugságban éljünk?
- Mik a kedvenc olvasmányaid?Lehet regény, mese, novella-ahogy gondolod.
- Évszaktípusok (Tavasz, nyár, ősz, tél). Te vajon melyik lehetsz?
- Kérlek segítsetek, vajon melyik márkájú illóolajakat lehet belsőleg is alkalmazni?
- Ez melyik reklám lehet? Mit reklámoznak vajon?
- Hol lehetne megvásárolni az alábbi dvd filmet: J. Austen regényéből készült Büszkeség és Balítélet című játékfilm, BBC által készített.