Vajon jön a kistesó? (tudásbázis)
Szia Sissy841!
Én sajnos azt kell mondjam hogy késve és nehezen de sajna megjött a mensim. De azért köszi a biztatást. Én azért várom a te eredményed :)
Sok ilyen forumkiiras van.
Pedig lehet tobbre mennenek, ha keresnenek egy forumot, ahol valaki kartyat vet es josol, mert kb.olyan esellyel fogsz igy is valaszt kapni.
Par napon belul biztos megtudod, sok szerencset!
szia!
Nekem 3 napos kesessel negativ lett, 7 naposnal bemartottam a pisibe, vartam ket percet ea negativ volt, bemergeltem magam ea kidobtam a tesztet. De kozben nem jott meg ea rosszul voltam. Masnap valami ihlettol vezerelve kikukaztam a tesztet ea pozitiv volt, amit ugye kidobtam. Elrohantunk, vettunk meg es mar pozitiv lett belemartas utan is azonnal halvanyan. Es most 8+2 vagyok :) csak anno a fiamnal azonnal pozi lett... Szoval Lehet h 3 napnal nem mutat de 7n fog. Nekem most is kisebb a bebi, kesobb fogant valoszinuleg. Drukkolok! :)
A hülyeség az lenne, ha valaki azt írná. - Igen 1000% bébi lesz. Vagy- Nem teljesen kizárt, hogy gyereked lesz.
Még egy nőgyógyász sem tud most mondani semmit, nemhogy nem szakemberek az éteren keresztül.
Ugyanígy voltam s már két éves :)
Aki pedig nem tud bátorítani az minek ír hülyeségeket!
Jön!Vagy mégsem?Vagy talán mégis!De lehet mégsem....
Most komolyan!Szerinted hülye kérdésre,kapsz normális választ?3 napos késéssel?
Biztos volt valaki, és sokan meg nem.
Jobb lett volna a fórum cím, szeretnék babát, drukkoljatok velem, vagy megosztom az érzéseimet, mert remélem babám lesz.
Tedd a szívedre a kezed, szerinted ki a manó tudja így megmondani, hogy lesz a kislányotoknak testvére, vagy sem?
További ajánlott fórumok:
- 2012 augusztus-szeptember - Indul a kistesó projekt
- 2017 szeptember Kistesó projekt indul
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- 2020 ŐSZ! kistesó projekt indul ;)
- Jövőre kistesót szeretnénk
- Óvodába felveszik-e a gyereket, ha anyuka a kistesóval otthon van gyed-en?