Vacsoracsata (beszélgetés)
Sziasztok.
Valaki tudja, mik voltak pontosan Erika mai salátájában?
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Melyik szám kezdődik 24 perc 40 másodpercnél ebben a részben: [link]
sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy 03.17. -én, amikor Dombovári Vanda főzött, milyen zene szólt az alatt a jelenet alatt, mikor fűszert válogat? Ez egy indiai szám, egy nő énekli, kb. a műsor 6. percében, az első blokkban. nagyon rég keresem... Köszi!
Igen szegénykém, de jól bírta a gyűrődést! :)
Annyira aranyos volt!
Aranyosak voltak! Jobb csapat mint a múlt hetiek. Mónika is nagyon helyes, de Tabáni a legtündéribb! Ez a szerénysége annyira kedves! :)
Kíváncsi leszek, ma mit és hogyan főz!
Akkor nem tudom. Én 22 évig csak panírozva ismertem, de ezek szerint rosszul. Csak pislogtam, mikor Fruzs barátnőmmel főzőcskéztünk és ő nem akarta panírozni:))) Pedig tesóm szerette nagyon és ez az egyetlen húsos kaja, amit megeszik, ezért mertem írni, hogy étterembe is így hozták ki:))) Én szoktam mind2 módon mindenesetre.
Ha már kaja, nem tud valaki valami jó receptet libamájhoz?? Az lesz a mai menü, de nem tudom, hogy lenne a legjobb elkészíteni.
Hali!
Nyilván van olyan húsos palacsinta, amit paníroznak, majd kisütnek, de az nem a hivatalos, eredeti Hortobágyi palacsinta.
Legalább is még 21 éve, amikor én a vendéglátó (szakács) suliban végezzem, még nem az volt. :-))
Hello!
2féleképpen lehet hortobágyi palit csinálni. Ebben kivételesen igaza volt Szilvinek. A mi könyékünkön még étterembe is panírozva fogod kapni. Barátnőmtől láttam, hogy ő sütőben csinálja. Utánna hívtam anyát és ő mondta, hogy lehet úgy is.
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?
- Ha szerepelnél a vacsoracsatában milyen menüt készitenél?