Update 1-es kód szerint étkezők! Miket esztek reggelire? (tudásbázis)
Ha gondolod olvasd a naplómat. Minden nap vezetem mit eszem, van, amikor azt is mit iszom:
Nem iszom alkoholt, kávét, fekete teát, cukros üdítőt
Iszom:
Ásványvizet, zöld- és gyümölcsteát, update1 üdítőt, néha diabetikus kakaót.
Én BIO-crómot szedtem, boltban vásároltam, ott ezt adták. Szerintem igen jó az édesség ellen, bár van, amikor megkívánom az édeset. Éppen ezért jó, ha van otthon diétás (fruktózzal készült) édesség: diabetikus csokoládé, diabetikus tejszínhab, diabetikus kakaó. Én ha megkívánok egy kis édeset, akkor fújok egy kis tejszínhabot, kakaót rá, s megeszem, semmit nem hizlal, s bajom se lesz tőle. CH diéta nagyjából azt jelenti, hogy csökkentett szénhidrát tartalmú dolgokat eszek: mindenből a light változat. Napi CH mennyiség kb. 160 gramm. 1 reggeli=1 bagette.
Tízóraira szoktam update túró rudit enni, vagy gyümölcsből a savanykásat: alma, körte. Ebéd: nagyon változó, ha levest eszek, akkor abban nincs tészta, nincs habarás (pl.: karalábé, húsleves, zöldbab leves, gomba leves, bármi tészta nélkül), főfogás: főzeléket szeretem a legjobban hússal (tök, bab, borsó, spenót). Nem eszem paradicsomos káposztát! A paradicsommal vigyázni kell, mert édes. Eszek rántott, sült húst párolt zldséggel. Nem eszem egyáltalán burgonyát, nokedlit, tésztát (A pizza hiányzik egyedül) Általában ebédhez nem eszek kenyeret. Uzsonna: túró rudi, gyümölcs, befőtt (xilittel készítem), diabetikus csokoládé, diabetikus keksz, vagy update1 péksüti (van olyan kicsi péksütemény, mint a Fornetti) Vacsora: olyan, mint a reggeli, vagy maradék ebéd kisebb adagban. Szoktam még virslit enni, sajtot, nagyon sok zöldséget. Amit nem eszem: tej, banán, szőlő. Vigyázni kell a paradicsommal!
A bagette is update1 vagy rozsbegette.
Én nem teljesen a Norbi diétát csinálom, szénhidrátszegény diétám van, s ennek megfelel a Norbi diéta egy része. Nem eszem cukrot, fehér lisztet, tésztát.
a bagett az Norbis bagett?
te azt a diétát csinálod?
Szia! Bagette, vaj, szalámi, zöldség (retek, paprika)
vagy
bagette, vaj, diabetikus lekvár
vagy
van:
Update1 kakaós csiga, lekváros táska, pogácsa, túrós bukta (s mind nagyon finom)
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update szerint miket vacsoráztok?
- Kismamák, akik Update módszer szerint táplálkoznak
- Mit adtok reggelire a 16 hónapos gyereknek? A virsli és a péksüti már unalmas szerintem, a szendvicsről csak a felvágottat eszi le. Ötletek?
- Több éve update szerint étkezek, de szeretném elhagyni a szénhidrátot is
- Szerintetek a narancs Norbi update szerint 2-es kód vagy ez egy régi kiadás?
- Az update szerint a szója hányas?