Ultrahangos hdegpárásítóknak van-e több fajtája? Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? (tudásbázis)
Most az OBI-ban 4900 vagy 5900Ft (nem tudom már pontosan, az ORION hideg UH párásító!:)
Sziasztok!
Szerintetek orrdugulással járó házipor allergiára is jó lehet ez a párásító készülék? Most a fűtési szezonban borzasztóan dugul éjjel az orrom!
Ez már elfogadhatóbb ár. Most már én is megnézem erre mifelénk mennyiért találok. Köszi a válaszokat!
Mi 9900 ft-ért vettük a Media Markt-ban.
Már fél éve használjuk.Tettem bele már én is illó-olajat,de ennek van egy külön szivacsa amire lehet csöpögtetni és cserélhető.Gondolom ezért nem büdösödik a miénk.
Mennyi ideje használjátok? Ebbe lehet tenni illó-olajat? Lehet az a baj, hogy én a hagyományosba tettem és olyan "trutymos" lett a porlasztó része. Azóta vettük észre, hogy büdösödik is.:((
Szia!Az ultrahangos hidegpárásítóval nincs ilyen gond szerencsére.
Nekünk a hagyományos hideg párásító van. Egy idő után sajna bebüdösödik. Olyan "hugy-szag" van tőle a lakásban. Nem tudom miért, hiszen tisztán tartjuk. AZ UH-sal nincs ilyen gondotok?
Hát nem kevés de megérte.Sokszor volt a kisfiam beteg.Férjem asztmás így gondoltam kipróbáljuk.Bevált.Mindenkinek jót tesz.
Szia! Mi tavaly ilyenkor 12000 ft-ért vettük az auchanba.Nem díszlámpást hanem rendes hidegpárásító,de pingvin formájú. Most néztem,már meg lehet venni ugyanezt 10000 alatt.
Köszi, hogy válaszoltál. Az nem kevés! Remélem azért találok olcsóbbat is! Nektek miért volt rá szükség? Sokszor van felsőlégúti megbetegedése a babádnak?
Mi ma vettünk egy "macis" ultrahangos készüléket, majd leírom, hogy vált be.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat.
Szia!Én nyáron vettem ultrahangos hidegpárásítót 16000-ért.Akkor nem volt túl nagy a kínálat és ez volt a legolcsóbb.Bár ez babáknak való,pont amire szükségem volt.
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a hidegpárásítók (nem a díszlámpások) kb. milyen árban vannak? Kisfiam sokszor köhög éjszaka, nem tudom, hogy ez használna-e neki?
Nekünk hideg-meleg ultrahangos párásítónk van. A csak hidegről nem tudok sokat. Ezen állítható, hogy akarja-e az ember, hogy langyos legyen a gőz, vagy hideg. Nekem nagyon tetszik, hogy télen így állítható úgy, hogy kicsit melegebbnek érződjön a levegő, mint egyébként.
És nem mellékes, hogy azóta a központi fűtéses lakásban éjjelente sem szárad ki a torkom. Csak teregetéssel, stb ezt nem lehet elérni.
Szia!
Nekünk is van, mi az Obi-ba vettünk, de most láttam a Tescoban is, ez egy díszlámpa tulajdonkéépen. JÓl néz ki, és nem utolsó szempontból párásító is, desztillált vízzel működik.
Mi egy ismerősömnél láttuk, mert mindig beteg volt a fiúk,és a doki ajánlotta nekik.Nekünk, főleg nyáron, úgy teltek az éjszakák, hogy képes volt akár 30-szor felébredni a kisfiam, mert be volt dugulva az orra, és ekkor gondoltuk, hogy mi is veszünk, és kipróbáljuk.
Azóta nincs bedugult orr, se éjjel, se nappal, és bár mondják, hogy hűti a szobát, nem árt jobban beöltöztetni a babót, nekünk eddig semmi gondunk nem volt.Nem vettem észre, hogy lehűlt volna a szoba. Csak alvások idején használjuk. (Éjszaka végig megy)
Ultrahangos hdegpárásítóknak van-e több fajtája? Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok: