TV2, Power of Love c. műsora (beszélgetős fórum)
Nekem tetszik,nem hasonlítható sem a VV-hez,sem a BB-hez.
Tavaly volt ebből egy sorozat,de az messze nem volt ilyen jó,mint ez Demcsák Zsuzsa közel sem hozta ezt a formát ,mint Viki.Szorcsik Viki nagyon jól vezeti ezt a műsort,annak ellenére , hogy sohasem vezetett még ilyet.
Nyilván van egy alap forgatókönyv,mint bármilyen más hasonló jellegű műsornál,de attól még lehet jó.
Én elég alaposan nézem.
Igazad lehet!
nemigaz:) mindegyik önmaga
nem is kell, hogy élőben menjen, egy héttel vannak előrébb amúgy
Ha ebből akarsz tanulni az emberi jellemről, akkor nagy bajban van. Egy megrendezett kamu műsor, pont úgy viselkednek, ahogy a való életben soha.
Kamu szerelmek, kamu párbeszédek, és kamu barátságok, na meg persze egy stúdió, ahol mindez játszódik, a felesleges néző szavazásokkal együtt, lévén nem is élőben megy.
Persze ettől még lehet nézni, csak hülyeség elhitetni az emberekkel, hogy valódi...
Tényleg? :)
Én még néztem Alekoszt, idegbeteg Évát, de Szandika volt a kedvencem.:)
Igen, én is nézném ezt szivesen, pont a lentiek miatt, amit vki irt. A többi eddigi vv és a többi, szinvonaltalan volt, itt értelmes emberek akarják kicsinálni egymást. :DDDDD
Szurkolok keresztlányomnak bármilyen is a játékban! Ez a VALÓSÁG!
De éltem!!! :D
Az első 1-2 néztem, aztán szünet,
és most a Power of Love az első!
Egy fórumozó írta a műsorról:
Nagyon tetszik a Power Of Love műsor.
Valamiért megfogott és nagyon sokat lehet belőle tanulni az emberi jellemről és az emberekben lappangó valódi
személyiségről és a sötét árnyoldalakról is.
Sajnos igen, tudom. :( Anno még a VV1-gyel kezdtem, szerintem akkor te még nem éltél. :DD
De nekem pont nem jó az időpont. :/ Szeretem az ilyen furkákat ám. :DD
Ha folyamatosan tudja nézni az ember, akkor teljes az élmény!
Nyilván van egy-két gyengébb rész, jelenet, de van egypár "ütős" is! :D
Igen, az. :D
Én is szeretném, ha tudnám nézni. :( De pont rossz időben van, visszanézve meg tele van reklámmal. :( Mindegy, tájékoztatva vagyok nagyjából.
Igen, vannak titkos részek benne, de tarthatják a kapcsolatot a kintiekkel telefonon.
Meghatározó szereplő! :D
Nagyon szeretem a műsort.
Sokat gondolok arra, hogy mit csinálnak forgatások közötti időben, de ez gondolom eléggé titkos lehet.
Nem mondom meg🤣🤣🤣🙈
De megmondom, hiszen bármi történik, ő mindig a keresztlanyom lesz és marad is. :)
Dorina 🤪
Romániában van ...
Keresztlanyom szerepel benne. 😀
Valaki nem tudja közületek, hogy hol lehet a Power of Love stúdiója?
Talán külföldön?
Mennyire lehet "megtervezve" a műsor a szerkesztők által?