Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?! (tudásbázis)
Szia!
Engem is érdekelne a dolog!
Küldenéd nekem is!Már nagyon el vagyok keseredve
Várom mielőbbi válaszodat
Köszönöm!!!
Igen!
Küldtem a tippeket!
Engem érdekelne,leírod?:)
Egyébként ha előtte kivizsgáltatjuk magunkat,meg tudják mondani az orvosok h erősek vagy gyengék vagyunk?
Majd privátban elküldöm a "szakirodalmat" mert itt túl hosszú lenne.
Annyit mindenképpen (talán mások okulására is) hogy az embereket a fogamzási, ill. megtermékenyítési képesség alapján 3 csoportba sorolják. (Gyenge, közepes, erős)
Ha két "erős" találkozik, ott elég, ha egymásra néznek és már jön is az utód, míg amennyiben két "gyenge" kerül össze, azok az egész életüket gyerekcsinálásra áldozhatják eredmény nélkül.
Az orvosok sok-sok egyéb dolgot is megemlítenek még, ami - egészséges emberek esetében is - gátja lehet az eredménynek. (Most ezeket nem részletezném)
Amit többen ajánlanak (gyertyapóz és hasonlók) segíthet ugyan, de nem biztos az eredmény.
Annyi mindenképpen kijelenthető, hogy az egészséges táplálkozás (életmód) már fél siker!
(Erre is tudnék élő példát hozni a közvetlen környezetemből. Ha valakit érdekel, tanulságként szívesen leírom)
Ha komolyan érdekel a dolog, akkor egy-két hasznos tanácsot írok majd. (Lehet, hogy inkább privátban)
Előtte végigolvasom az itt megfogalmazott hozzászólásokat, mert nem szeretnék ismételni semmit. :))
A folsav az biztosan!
A cink én úgy tudom, hogy a fogyni-vágyókon segít.
Sziótok! Bocsi,hogy idepofátlankodok én is. :) Mi már 8 hónapja lesz,hogy babát szeretnénk.
A HSG-m eredménye után (remélem minden rendben lesz majd) jövök tanácsért! Am sajna endóm van azért késlekedhet a babó...
Sok sikert a pocisodni vágyóknak!
Betty