Tudtok valamit mellgyulladásra?Fontos lenne (tudásbázis)
Köszönöm a sok segítséget, 2 nap alatt megoldódott a probléma.A kicsi fiam, meg a fejég eggyüttes hatására.Épp csak hőemelkedésem volt még:-)
A forró zuhany is sokat segített, de éljen éljen aki ezt a fordított szoptatási helyzetet kitalálta!
Remélem minden megoldódott és nem lettek következményei!
Meleg, meleg és meleg minden formában!Van a Nubynak melltartóba helyezhető zselés borogatása Rossmanban Corában láttam már nálam nagy szolgálatot tett!
Ezt tenyleg segithet, en 2 kisparnat magam melle raktam es arra tettem a babat, karral at tudd karolni a testet, mintha a honaljad ala csapnal egy kistaskat. Eleg nehezen hoztam ossze az elejen ezt a pozicio, de tokeletesen, a honalj alatti tejmirigyekbol kiszivta az osszes tejet.
Viszont ha holnapra is megmarad a csomo, szerintem ne borogatassal huzd az idot. Egyebkent a legjobb, ha forro vizben letusolsz.
Remelem sikerul megoldanotok, hogy ne gyulladjon be!
Szerintem ne kiserletezz otthon, kerj meg egy szakembert, hogy segitsen. Mikor nalam ugyanez volt (nagyon felment a lazam), ejszaka elmentunk az ugyeletre, szerencsemre egy doktorno volt ott, az asszisztense pedig meg maga is szoptatotta az 5 honapos babajat. Felirt antibiotikumot, amit vegig kellett szednem, ezek kivul megmutattak, hogy pontosan hogyan szoptassam a babat, hogy kikuszoboljem az ilyen problemakat. Hogyan forditsam, hogyan alljon a szaja a cicin stb.
Hiaba olvastam neten es hiaba segitettek elotte is tobben a korhazban noverek, mindenki masra hivta fel a figyelmem, mindenkitol valami mast tanultam, mindenkinek masok a tapasztalatai...
a kaposztalevel tenyleg jo :)
en huzo pakolast es kaposztalavelet felvaltva szoktam hasznalni.Bemasolok egy leirast,hogy kell huzopakolast csinalni.
Húzópakolásnál kenje be olívaolajjal a mellét, tegyen rá egy nagyon forró vízbe áztatott, kinyomkodott vattát vagy textilt, aztán egy nejlondarabot, ami megtartja a dunsztot, és hőszigetelésként még egy réteg textilt (pl. egy zsebkendőt). Amikor a vatta kihűl, cserélje. Ez segíthet fellazítani a követ vagy a blebet, és utána a baba már általában ki tudja üríteni a mellet.
Szia!
Szerintem jó a langyos borogatás.Maszírozz,fejj és szoptass.Ez be fog válni.Nekem is volt,és ez segített!
Kitartás!Tudom mennyire tud fájni!
A kisfiam 2-3 óránként szopizik.Sokat eszik.Mindig úgy érzem, hogy kiette az összeset, de a bal mellemből a hónalji részről nem jön ki a tej.
Már 2szer is volt hasonló, akkor lefejtem, mert becsomósodott .
Most a fejés sem segít és hiába tettem arra a mellre nem érzek változást.Már nagyon fáj.Kemény mint a kő, de csak az a rész!
Segítsen aki tud!
További ajánlott fórumok:
- 5 kismacskát találtam - tanácsokra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Segítsetek légyszíves nagyon fontos lenne! Mik a kiszáradás tünetei?
- 5 kiló egy hét alatt. Nagyon fontos lenne! Hogyan?
- Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne!
- Óbudán tudtok olyan zöldségest, ahol tutira jó minőségű árut lehet vásárolni? (kisbabáimnak főznék, fontos a minőség)
- Fehérváron fülészorvost keresek hallásvizsgálat miatt 5-éves fiamnak?Tudtok ajánlani vkit?Fontos lenne!