Tudtátok, hogy a depresszió fájdalmas? (tudásbázis)
Szia, bocsánat hogy nem írtam oda , természetesen Neked szólt az előbbi hozzászólásom is.
Örülök hogy jobban vagy, sose ess vissza, ezt kívánom!
Szia, pedig sajnos sokan átélik, csak ők mindannyian ki vannak kiáltva hisztériának meg hazudozósnak meg mindennek .
Az emberek nagytöbbsége csak azokat képes elviselni, akik átlagosak, vagy annál még esetleg pozitívabb lelkületűek.
Elég baj ez. :(
Most már jobban vagy?
Ez okés, és örülök hogy jól vagy, de mi van a cisztával a fejedben?
Nem műtik meg?
Ez tökéletesen igaz, sajnos így van ahogy mondod!!!!!
Legegyszerűbb minden bajra ráhúzni a "dilis" diagnózist.
Remélem meggyógyultál azért....
Közveszélyes és önveszélyes én sem voltam, ragaszkodtam mindig is az életemhez...
A legtöbbet az Istenhitem segített.
Roham alatt olyasmit értek, amit a pánikbetegek éreznek, csak ez nem 10 percig tart, hanem több órán, néha több napon át tartott.
Rohamaim nincsenek, nem vagyok "köz", esetleg csak önveszélyes ( de az nem számít )
Gyógyszert nem szedek, nem is fogok, kezelni kezeltek így is meg úgy is, a létező és fellelhető összes szakirodalmat kiolvastam, azaz tudom mi fán terem ez az egész, röviden ennyi....
Nagyon örülök hogy Te sikeresen kimásztál belőle, gratulálok, maradj is így, jól!
Hu, nehéz, fájdalmas út vezetett el a gyógyulásig, ami másfél évig tartott. Az orvosok szinte semmit sem tudtak nekem segíteni, magamnak kellett magamat kiráncigálni a bajból. Megmondom őszintén, hogy nagyon nehéz volt. Rengeteg pszichológiai témájú könyvet olvastam, egyetemi tankönyveket is, latint szótárazgatva, és sok mindenre rájöttem. Voltak praktikáim, amik segítettek legyőzni a rosszulléteket.
Olvastam, hogy bármikor visszajöhet gyógyulás esetén is, mert már "ki van taposva" a depresszió útja. Nálam ez igaz is, 15 éve gyógyultam meg, de kis időre visszajött a depresszió a válásom körül, azaz 12 éve és szerencsére csak rövid időre pont 1 éve.
Neked rohamaid is vannak?
Szedsz valamilyen gyógyszert?
:) Aranyos vagy ...
szerencsére nincsenek ilyen tüneteim :)
Persze néha síkítani tudnék,de a két Tini fiam mellett ez még nem a depressziótól van :)
Régen nem voltak depresszióssak az emberek...
Minden olyan más volt.. félelmetes ez a világ ..
Szívesen, remélem nem passzolnak Rád tünetek....
Bizony, nem könnyű, nem is kívánom senkinek hogy kipróbálja, milyen. :(
Köszi ..
hát nem lehet könnyű annak aki beleesik ..
További ajánlott fórumok:
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Hosszú téli esték.. Hogy viselitek ezt a téli depressziós időszakot?
- Szerinted a társadalom, hogy itéli meg a depressziós embert?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?
- Hogyan segítsek depressziós ismerősömnek, hogy kigyógyuljon?