Tudna valaki segíteni milyen fajta tetőzsindely márka megbízható és óminőségű. (tudásbázis)
3. d1d4f76e4d
2008. szept. 1. 18:11
Köszönöm Csabi lehet hogy megkereslek.
2. csabi4
2008. szept. 1. 14:18
Hali ! a zsindelyek 1500-14000 Ftig kaphatoak /nm
Én elég sokfélét raktam már és megmondom öszintén a 2500-4000 Ftig kapható zsindelyek nagyon jók - a drágábbak szerintem már luxus termékek és annyival nem is tudnak többet mint az árukban mutatkozik-sokkal fontossabb az alátét héjjazat -lehetőleg OSB TÁBLÁKKAL KELL MEGCSINÁLNI utánna Gyönyörű sik-sima felület nyersz Direkt nem irok márkákat nehogy kitöröljék mert reklám lenne Keressél meg a csabi4@gmail.com cimen és ha nem tudsz valamit kérdezzél :)
1. d1d4f76e4d
2008. szept. 1. 13:44
Tudna valaki segíteni milyen fajta tetőzsindely márka megbízható és óminőségű.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Keresek egy nagyon jó homeopata orvost, aki csecsemőnek tudna segíteni, komoly probléma. Ismer valaki egy megbízható, elhívatott homeopatát?
- Most épülő házunkba épitett konyhát szeretnék. Tudtok nekem segiteni!?! Hol találhatok megbizható kivitelezőt!?!?
- XIII.kerületbe megbízható, precíz takarítónőt keresnek! Tud valaki segíteni?
- Autószerelőt keresek Budapesten, aki nem vágja át az ügyfeleket, megbízható. Tud valaki segíteni?
- Szeged környékén megbízható asztrológust, sorselemzőt, (nem jóst) keresek!! Tudna valaki segíteni?