Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudok naplóhoz megjegyzést beírni? (tudásbázis)
át kell állítani a kódban az első számot kisebbre.
height-ez a neve, és mellette egy szám. Na azt írd át kisebbre:)
Köszönöm, Ejmi!
Ez a pofon-egyszerű ötlet, amit priviben megírtál: hogy a napló tulajdonosa teszi bele az üzenetet, eszembe sem jutott!
Hiába, a szakmai vakság!
De teljesen jogos, hogy az én naplómba ne tudjon más közvetlenül belepiszkálni.
Köszönök minden tanácsot, ötletet!
Már azóta addig próbálkoztam, hogy sikerült:)
De kicsit nagy, azt lehet kicsinyíteni valahogy.
Írtam privit is:)
Én csináltam magamnak, de valamiért nem látszik a naplómnál a kód beillesztése után:(
Tudsz ebben segíteni miért?
Ebben igazad van. Nem vagyunk egyformák,vannak rosszindulatú emberek is közöttünk.
Ez csak egy lehetőség,aki akarja felteszi. Nekem fontos,hogy visszajelzést kapjak, mert a naplóm elejét nem magamnak hanem olyan embereknek írtam akiknek ezzel sokat segítettem.
Az ő segítésük és gyógyulásuk az én gyógyulásom is:-)
Itt tudsz készíteni : [link]
Sajnos kell hozzá érvényes e-mail cím és jelszó,különben megcsináltam volna neked:-)
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Cinikus, kaján megjegyzés esetén, pl.nőknél Cuncika, Cuncimókus, pasinak hasonlót mit mondanál?
- Samsung SHG-X510-es telefon dátum beállításánál nem engedi a mai dátumot beírni, "helytelen" parancsot ír ki. Tudna valaki segíteni?