Tud valaki segíteni: reklám/hanganyagot majdnem profi (stúdióminőségben) hol tudnék felvenni? Otthoni, hobby hangcucc is megteszi....:) (tudásbázis)
5. Mártincsek (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2011. dec. 11. 20:52
Nem kell egy lehangszigetelt stúdió, és mixer, stb. Elég ha van vkinek otthon 1 jó mikrofonja (nem beépített laptop-os), és egy külső hangkártya. Erre értettem az otthonit. Beszédre kell csak. Reklámokat kell rádióknak felmondanom. :) Ebben az esetben működne a segítség, vagy a segítség ajánlat?
4. zebracsikó (válaszként erre: 3. - 07c4794583)
2011. dec. 11. 20:36
ebben nemigen!
leginkább a mondat tartalmába kötöttem bele: a profi meg az otthoni kifejezés nekem nemigen kapcsolódik össze
3. 07c4794583
2011. dec. 11. 20:33
de lehet, hogy zebracsikó is tud segíteni neked
2. zebracsikó
2011. dec. 11. 20:33
otthoni hobby hangcuccal profi stúdióminőségben????
elég paradox elképzelés.
Ha zenés a dolog, akkor jobb, ha tényleg profi stúdiót keresel.
Ha csak fel kell mondani valami szöveget, arra biztos elég valami amatőr házicucc
1. Mártincsek
2011. dec. 11. 20:29
Tud valaki segíteni: reklám/hanganyagot majdnem profi(stúdióminőségben) hol tudnék felvenni? Otthoni, hobby hangcucc is megteszi....:)
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a Vivicittá Városvédő Futás Szeged főszervezőjével?