Tömött fogra tesznek fogkoronát? (tudásbázis)
Az nem jó.rosszul lett feltéve a koronád,nem zár jól.sürgősen menj el orvoshoz,hogy csinálják meg,mert a fogadat is,meg a koronát is elvesztheted...
A korona alá ugye semmennyire nem lehet alányúlni még fogpiszkálóval sem??Mert én egy kicsit alátudok nyúlni ez most nem jó ugye??
Igen tesznek,nekem is előtte betömte majd lecsiszolta a tömés körül...tehát megmaradt a tömés és a fogbók egy kicsi majd jött rá a korona.
Nekem a nyáron tettek,nem kis tömésre!
Akkor OK....... nekem is menni kellene csak nincs lelkierőm:((Nem tudsz küldeni egy kis bátorságot??
Anyukámnak pl. a fogdoki megfúrta a koronát, és úgy tömték be a fogát, így nem kellett semmit "megbontani":D
..dehogy nem bántottál meg:))))))
Jaaa ezt nem tudom hogy hol mennyi ???Meg ugye azt sem tudhatom hogy Te mennyit szánsz rá:)))De hogy megbántsalak az távol áll tőllem:))Bocs!!!
sztem nem. Mert ha a töméssel lesz gond, akkor szét kell szedni a koronát...
azt elfelejtettem, hogy előtte gyökérkezelték, így megakadályozva az elromlást :)
..hogyne annak akinek van erre 150-300ezer forintja, bizonyára:D
igen! nekem is pont így csinálták, gond nélkül tesznek bele csapot
Ahha mostmár értem ám a kérdést!!!Szerintem igen de manapság már nem ezt a híd módszert választják hanem beültetik a fogat de persze ez a Te döntésed:))))
Akkor nem fogalmaztam jól:)))) Egy fogam hiányzik, de ugye akkor még a mellette lévő 1-1 fogat is lecsiszolják:)))) Az egyik ilyen mellette fog a tömött.. Ezért kérdeztem, hogy erre rárakják a koronát v. nem...
Bocs, ha érthetetlen vagyok:D
Minek kell fogkorona, ha be van tömve? Hiányzik belőle vagy mi?
Ezt hogy érted hogy kihúzza és jöhet a korona???Akkor az már nem korona hanem fogpótlás.
,,de megjegyzem, hogy erről ütésem sincs, épp ezért indítottam erről tudatbázik kérdést:D
Az addig ok. :))) CSak nem tudom, hogy tömött fogat csiszolnak-e???
Bár, ha a korona alatt elromlik a fog, akkor simán betömik, ez meg ugyanaz. Korona alatt tömött fog, csak a sorrend más:D
Hát, nem tudom.A fogat előbb lecsiszolják,mielőtt koronát tennének rá.
Akkor jó, mert engem azzal riogatnak, hogy a tömött fogat is majd jól kihúzzák, aztán jöhet csak a fogkorona, mert a doki nem "kockáztat", hogy tömött fogra tesz valamit, ami bármikor elromolhat, mert már amúgy is "totálkáros":)
Tömött fogra tesznek fogkoronát?
További ajánlott fórumok: