Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok? (beszélgetés)
Én is így gondolom. Szánalmasak az ilyen ős pasikra rámászós némberek. Családokat tesznek tönkre a nyomulásukkal.
Ja, védekeznek, hogy a férfi akarta? Tényleg? Ha nyomul rá, ember legyen a talpán, aki nem adja be a derekát.
Aztán meg jön a feleség leszólása, az összehasonlítgatás, és az arról szóló fórumok, hogy miért nem őt, a fiatal gyönyörűséget "választja" az úriember, miért az "öreg" és "ronda" feleséget...
Én is azt kívánom, ha neki férje lesz, jöjjön egy ilyen ribi, aki rástartol.
És az is szánalmas, hogy a pasika gúnyolódik vele és ő meg kettyinteni akar :) ezek után akkor sem szexelnék vele, ha full facér lenne... egy kis tartás kéne, kérem szépen.
Tömören és röviden: semmit nem csinálnék.
Az én képemet nézted már?
Vannak lányaim is. Sokat beszélgetünk. Én örülök, hogy a foglalt férfiak tabu a számukra. Ők se szenvednek, hogy a szexen kívül nincs több és egy családban sem okoznak galibát. Mert a legtöbb feleség sejti, ha nem is tart gyertyát. Csak mérlegeld a szereped ebben a leendő kis szerelemben, aztán döntsd el akarod-e. Nyilván egy szerető nem törődik a feleséggel, az a férj dolga lenne. De én ugye egy feleség szemszögéből látom ezt.
Ez tetszik :) A hűség szerintem döntés. Én sosem hittem ezt a : csak úgy megtörtént dolgot. Lehet nemet mondani. De ez a férj, aki tetszik a lánynak lehet, hogy nem fog.
A másik fórumod akkor arról szól,hogy mit tehetnél,hogy a pasit rávedd: csalja meg veled a nejét? Mert így értem,miért érdekelnek az okok...
Most találtam és nagyon tetszik.
"Ne miatta legyél hûséges, hanem azért, hogy szívesen nézz tükörbe."
Nem , :-( :-( csak ő van képben sajnos.
Néha azt kívánom jobb lett volna ,ha vissza sem jön és legalább nem látnám soha többé.
Persze, kisbogár!:) A neten mindenki szép.:)
Egyébként az a férfi is mondta, hogy szép vagyok.
Dehogy olvasta, csak írkál össze-vissza.
Ha végig olvastad rendesen , nem azt írtam, hogy nem kapok pasit, csak nincs olyan aki tettszene.
Nem tudom, hogy nézel ki, ha nem kapsz pasit egy netes társkeresőn? És így már érthető az is, hogy a pasi miért nem nyúl hozzád.:)
Mintha ez olyan könnyen menne, használom a netes társkeresőt, de egyikben sincs valami ami fogna
Szerintem húz magadra valami pasit, és rögtön elfelejted majd ezt a családosat.
De én nem adtam neki ráutaló jelet, hogy tettszene nekem. Akkor mégis honnan tudhatná?
Na ugye, hogy én adtam a legjobb választ!
Írtam, hogy nem fogok rámászni, de visszautasítani sem fogom őt , ha véletlen alakulna valami.
Nem hiszem, hogy kinevetne téged. Biztos érzi, hogy tetszik neked, de nem gondolja, hogy te szerelmesnek érzed magad, és valószínűleg nem is foglalkozik ezzel.
Kaptál tanácsot, nem? De egyik sem tetszik, mert azt szeretted volna hallani, hogy arra biztatunk, hogy rámássz a pasira.
Nem tudom hány éves vagy, de így egy 12-13 éves kislány viselkedik.
Én vagyok rosszindulatú? Te írtad, hogy kb semmit nem kell érted tenni, és hagyod magad elcsábítani.
Könnyebbüljetek meg, ha mondom.
Jesszus! Szerintem feltétlenül szexeljetek. Komolyan.
"Az ég világon semmi sem történt köztünk. Csak néha cukkol és gúnyolódik velem"
"De ő nem tud semmit sem ,nem tudja,hogy mit érzek iránta.
Csak azt nem értem ,miért cukkol akkor?
-nincs szex
- meg biztos pókhálós ott."
Sajnos tudom én is , hogy visszautasítana, mert tudom, hogy szereti a feleségét és nem csalná meg.
"Mert mondta, hogy voltak nők , akik felajálkoztak neki , de mindegyekit elutasította és valószínűleg én is így járnek."
NA ennyi a lényeg.
Cukkol, gúnyolódik, röhög rajtad, és már az is szóba került, hogy elhajtott olyan csajokat, akik rányomultak.
Nem hiszem, hogy ne lenne képben.
Akkor áltasd magad tovább!
Nem őt nem ilyennek ismerem ,ha tudná biztos megmomdaná,hogy ne reménykedjek ,nem olyan bunkó stílusban.
Igen!
Egyébként a lila köd miatt látod "édesnek"!
Nincs szex meg pókháló???
Könyörgöm!
Próbál kicsit bunkó lenni hátha így leállsz és nem kell neki elhajtani!!
További ajánlott fórumok: