Tetoválás eltávolítás (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt még valaki mostanság?
Sziasztok!
Ajaksatir eltávolításban valakinek van tapasztalata?
Sziasztok!
Van a karomon egy 20 cm hosszú 10 cm széles tetoválásom. El szeretném tüntetni, viszont nagyon sötét fekete színű. melyiket technikát javasoljátok nekem?
Sziasztok! Én most kezdtem el lézerrel a kezelést. Első alkalommal voltam, sajnos csak kicsit halványodott pár helyen. Ezért úgy gondoltam hozok létre egy csoportot a facebook-on. Szeretnék olyan embereket keresni, akik leírnák a tapasztalatukat, képeket töltenének fel, hogy változott a tetoválásuk, mennyi és milyen kezelést kaptak. Esetleg, később ezzel tudnak segíteni, annak aki még csak gondolkozik rajta. Akinek van kedve elmesélni, annak nagyon örülnék. :)
Szia zsuana83!
Szegeden pontosan hol voltál lézeres eltávolításon? És ott mi volt a probléma? Nekem az lenne legközelebb, de borzasztóan félek, mert már 3 kozmetikus rontott a szemöldökömön, és mostanra senkiben nem merek bízni!Esetleg privátban megoszthatnád a negatív tapasztalatod! Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Nekem mindegyik eltávolító módszerben volt részem, leírom a tapasztalataimat.
Lézer (Q kapcsolt Nd YAG lézer): Voltam Szegeden, Budapesten, Debrecenben... Tapasztalatom az, hogy a legjobb, leghatékonyabb és legmodernebb gép Debrecenben van, egy szépségszalonban. (Innovative Beauty Salon)
Alapjában véve egyik kezelés után sem keletkezett heg, csak nem mindegy sem a bőrnek, sem a pénztárcának, hogy mennyit van kínozva.
Gyógyulási ideje 3-4 hét. Árban (szemöldök) 10 ezer ft/alkalom.
Rejuvi: Jobban fáj, mint a lézer, több idő, és sajnos keletkezett egy kis heg. A gyógyulási ideje 3 hónap (minimum). Nekem árban is több volt, szerintem nem éri meg. 35 ezer ft/alkalom, sajnos kellett 2, és így sem szedte ki a festéket 100%-osan :(
Ecuri: Hasonló a Rejuvihoz, de jóval kíméletesebb, pH barát, így nem okoz hegesedést, és a festéket is szépen kiszedi. Árban hasonló a Rejuvihoz, de ebből is kell jó pár alkalom, persze pigment függő.
Összességében: Nálam a LÉZER nyert!
Egy biztos, Nitsch Márti nevű szélhámos nőhöz nem szabad menni.
Párom volt nála, begyulladt, hegesedett .
Kúszott, kiderült , hogy kamu cég, kamu szakmai ismeret.
A nő egy szélhámos, semmilyen végzettsége nincs,
"szerencsére" megúsztuk kisebb fertőzéssel,máig várjuk a feljelentés eredményét...
Nekem is van egy tetkó a kezemen ami nagyon zavar, mert nagyon vastag lett, nem nőies. 8 alkalommal voltam az Invictusban kezelésen, de sajna nem hatott mert nagyon mélyen van a festék. Aztán 1 évet jártam (10 alkalommal) a Medaid-be, az ottani lézerrel már több sikert értünk el, de még mindig látható, csak halványabb.
A neten sok helyen írják, hogy max 8-10 alkalom kell. Nos, én 18x voltam, és nem jártam sikerrel, de nem adom fel mert látom a javulást, csak nagyon lassú a folyamat.
Aki hasonló cipőben jár annak azt tudnám javasolni, hogy ne adja fel 2-3 alkalom után, mert az szinte semmire nem elég, ez hosszadalmas dolog. Persze aki Balcsin a lángosos mellett csináltatott egy tetkót 5 p alatt, annak lehet, hogy 2 kezelés után kijön mert gagyi a festék, de aki szalonba ment, az ne várjon csodát rövid időn belül.
A teljes siker persze itt sem garantált, van akinek sosem tűnik el teljesen, van akinek nyomtalanul. Ez függ a bőrtípustól, a festék minőségétől, hogy milyen mélyen van a bőrben.
Szia!
Én azt javaslom, hogy bátran kezdj bele a lézeres kezelésbe, főleg ha nagyon zavar.
Én jó sok utána járás után kezdtem neki a lézeres tetko eltávolításhoz OKTÓBERBEN. M. Zsuzsát választottam ( Mdnna szalon), mert sok képet láttam és úgy gondoltam, hogy megbízható lesz a honlapon és Fb-on olvasottak után.
SENKINE NEM AJÁNLOM. Összesen kétszer jártam nála, SEMMI DE SEMMI hasza nem volt, cserébe drágábbak is a piacon az átlagnál.
1. alkalommal 3 óra hosszát kellett várnom, a második alkalommal 4re érkeztem és 19 órakkor kezdtek hozzá a kezeléshez. Dolgozó emberek vagyunk... kellemetlen, hogy el kell kéreszkednem a főnökömtől és semmi ételme...de természetesen 18 óra után nem kaptam időpontot... nem is értem miért. Volt aki délben érkezett és 16 órakkor még ott ült és várakozott.
Egyszer sem nézték meg alaposan a szemöldököm, hogy milyen szinű... mégis mitlátnak.. BUMM bele, fizessen a paraszt. Arró nem is beszélve, hogy Fb-on már nem lehet véleményt és kommenteket írni... szerintem ez árulkodó.
Ezt megelégeltem és felkerestem egy orvost. Most vagyok túl az első kezelésen és nagyon nagyon szépen látszik a kopás. SZivesen leírom az orvos nevét privátban és képet is küldök.
Sziasztok!
Ötleteket, tapasztalatokat, segitséget várok.. Bal kezem gyűrűs ujján van kettő betű, 2016 májusában voltam az elsö lézeres kezelésen, azóta 6 hetente-2 havonta rendszeresen voltam. Sajnálattal tapasztalom, hogy nem igazán reagál ennyi kezelés után sem a tetoválás. Az eredetihez képest talán 2 árnyalattal lett világosabb. Aki a kezelést szokta csinálni az ő számára is érthetetlen miért csak ilyen minimálisan halványodik, pedig a max fokozaton végzi a kezelést. Kezelés után az ujjam bedagad, enyhén vörös, de nem hólyagosodott egyszer sem. Dermazinnal kenem, viz nem éri, az ilyenkor előirtakat betartom. Szerintetek mit érdemes kipróbálnom?! Esetleg valaki Sopron környékén ismer olyan helyet ahol még érdemes lenne megpróbálnom a lézeres kezelést?!
Sziasztok!
Én az invictus szalonban voltam újpesten, és nagyon meg vagyok/voltam elégedve velük. Ha valaki tetoválás eltávolításban gondolkodik, én a Norbit ajánlom, nagyon rendes, és nagyon jó áron dolgoznak.
Kedves Szemerke!
Ird meg kerlek,hogy hol van ez a hely! Koszonom szepen!
Sziaa Szemerke!
Az Invictusban voltál lézeres eltávolításon? Milyen lett az eredmény? :) Nagyon kíváncsi vagyok, nem tudom, bele merjek-e vágni.
Előre is köszi válaszod!
További ajánlott fórumok:
- Rejuvi tetoválás eltávolítására Budapesten tudtok ajánlani szakembert?
- Szemhéj tetoválás eltávolítása
- Tetoválás eltávolítás, lézerrel vagy rejuvi?
- Tetoválás eltávolítás hol, mivel, kinek mi vált be?
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?
- Sminktetoválás eltávolítása