Termékbemutató átverés (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Termékbemutató átverés
Nem vettem soha semmit. Címemet teloszámot tudják. Remélem bejelntkezés nélkül nem jönnek..
2 LÁBBAL küldöm ki öket. Pedig 50 kilo se vagyok..
Nagyon durva.
Főleg azután, hogy már rendőrségi feljelentést is tett egy régebbi ügy miatt, de azért faintos a késkészlet 16 e Ft-ért...istenem..
Lehet, hogy próbálkoznak.
Ne engedd be őket!
Valaki keresett minket vezetékesen. Lehet hogy azért hívtak?
Voltam pár ilyen bemutatón. ( írtam )
Ha netán mégis felvenném a hívást, tuti nemet mondok..
Örülök, hogy sikerült valahogy átmenteni a pénzt, de szörnyű, hogy zsebelik ki az embert a bankok.
Az infláció mértéke sokkal nagyobb, mint a hasznunk.
A tájékoztatásuk inkább félretájékoztatás. Igazat is mondanak, meg nem is. Annyira csavaros az észjárásuk, hogy nem lehet követni, csak amikor már padlót fogtunk.
Igen!
Tényleg ez a mondat is el szokott hangozni..
Eddigi ilyen részvételemen nem sikerült bevinni a málnásba.
Ezután meg ha mégis felveszem a telot, érzékeny búcsú és viszhall...
"Több esetben előfordult, hogy a résztvevőkben az előadást tartók szégyenérzetet igyekeztek kelteni, azt állították, hogy aki nem vásárol a bemutatott termékekből, az sajnálja kifizetni szerettei vagy családtagjai egészségére a pénzt."
-------
:( Sajnos aki befolyásolható annak elég ennyi is...
Ez nem semmi :)
De különben ez már az a színt hogy aki ennek bedől azt bárki bármivel átverheti.
Az biztos az ALL INCLUSIVE csomag lehetett, egyből be is fizette a bejövő pénzed után az adót és a TB-járulékot :DD
(Bocs, elkalandoztunk az eredeti témától :)
Basszus hihetetlen.
De a kommentek oltáriak:D
Ezt engedik???
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út?
- A termékbemutatóval egybekötött egy napos kirándulásokról
- Voltatok már Zepteres vacsorával egybekötött termékbemutatón?
- Zyklon Twin Staubsauger - termékbemutató
- Hotelba hívnak, termékbemutatót is kell nézni. Volt már valaki?