Terhességi teszt: halványan, de ott a második csík:) (beszélgetés)
Tőlem is mennek a drukkok, remélem most sikerülni fog a baba! Majd írjál ide néha. :)
remélem nagyon remélem hogy minden renben lesz és köszi a drukkot is :) :*
megy a drukk hogy minden rendben menjen :)
szia aranyos vagy hogy még enyi idő után is rá kérdeztél MOST 1 ÉVVEL AZ UTÁN ujra kis mam vagyok kb 3-4 hetes most semmi kórosat nem érzek de nagyon félek :( :'(
Szia! Nagyon sajnálom, hogy nem maradt meg a baba, fogd fel úgy, hogy oka volt neki, és bár én ilyet nem éltem át, de nagyon együtt érzek Veled! Azóta mi történt Veled?
JAVÍTÁS : nem BAB hanem BABA
Sziasztok !sajnos nem maradt meg a baba! Kihevertem :( fogjuk rá bár ez hülyeségnek tartják mások , de a doki elő írása szerint ki hagytunk 1 hónapot az újra próbálkozással.... és most megint ott tartok hogy KÉSIK :/ a teszt SEMMIT NEM MUTAT ! viszont az első vetélésem óta amit akkor adtak bogyót azért , hogy meg tapadjon a bab ( de ennek ellenére sem sikerült ) azóta fel borult a menzesz közötti idő HOL HAMARABB JÖN MEG 2-3 nappal HOL MEG KÉSIK 1 HETET :( mióta világ a világ nekem mindig 28 napot percre pontra be tartotta MÁR CSINÁLTAM TESZTET DE NEM MUTAT KI SEMMIT :(
Szia!
Mi lett a teszt eredménye?
14. DPOn. esti teszt negativ.attól még lehet baba szerintetek? holnap reggel fogok tesztelni.
Menj el dokihoz, de addig is, pihi, semmi emelgetés. Nekem is volt, de felszívódott, menet közben magne b6 szedtem.
Nekem pont így volt,a második csík nagyon halványan látszott-túl korán csináltam meg a tesztet.
A következő héten már jól látszott a két csík.
Szerintem menj orvoshoz! Minél hamarabb, mert lehet, hogy baj van!
Gratulálok anyuka leszel! :)
csütörtök óta nem voltál dokinál? El kéne menni, mert lehet kapsz egy kis hormon pótlást és ennnyi.
Bár van egy barátnőm erdélyben, ő is barnázott, ott semmit nem adott a doki, azt mondta majd elmúlik.
De inkább doki, akár ügyelet is a kórházban!
Még annyit,hogy ha esetleg vetélés következik be,attól még a hcg egy darabig megtalálható a szervezetben,ezért még mutathat pozitívat a teszt.
Nem akarlak elkeseríteni,de ez nem túl jó.Nekem így ment el egy terhességem.De hallottam már olyat is akinek így is megmaradt a terhessége és egészséges babát szült.Menj orvoshoz minél hamarabb.De készülj fel mindenre!Szurkolok,hogy minden rendben legyen!
:( remélem még valaki figyeli ezt a fórumot mert fontos lenne 1 kis gond van de hétfőn minden képen doki lesz csütörtökön be véreztem :( barnás .....nem menzeszjellegű azóta is van, de ...... ma csináltam 1 újabb tesztet és még mindig ott a csík ....ez jó? vagy most mi van valaki válaszoljon nagyon aggódom :((((
sziasztok tartozok 1 kis be számolással ez a baba már nem az első babám -nk :) ő a 4.baba lesz és .....................a4 . császárom
ISTENEM DE SZÉP IS LENNE :)))))))))) mi még nem mertük ki számolni :( csak szépen lassan .........
Akkor ez már biztos!!!Gratulálok!!!
Ha jól számolom valentín napi ajándék lesz!? :-)
ma reggel meg csináltam a másik tesztet is és SOKKKKAL ERŐSEBB A CSÍKOCSKÁM :p
Jaj, mindenkinek gratulálok! :)
KÖSSZI SZÉPEN nem hinném hogy le akarna lépni JÓ HELYEN VAN :)
További ajánlott fórumok: