Terhesnaptár - 8 hetes terhesség (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Terhesnaptár - 8 hetes terhesség
sziasztok, hasonló korú kismamák jelentkezését várom :)
végigolvastam az eddigi hozzászólásokat, és meglepetten látom, hogy 2-3 ember írta csak, hogy jól van. Az első 4-6. hetemben a hányinger, hajnali éhség és a hasszurkálás váltotta egymást, de nem volt annyira vészes, azonban a 8. hétre nekem mint tünet, a cicifájdalom maradt, mást nagyon nem érzek. Vajon valamelyik tünet visszajöhet még, vagy a szerencsésebbek közé tartozom és megúsztam ennyivel?
Ja és a hasnövekedést én is tapasztaltam, alapból vékonyabb testalkatú vagyok, szóval az is látszik már, ha többet eszem, gondolom ezért látom a méhnövekedést is már ilyen korán.
Sziasztok!
Én ugyan már előrébb járok mint a legtöbben de sok minden volt nálam is az elején!
Az első 14,.hét borzalmas volt!Hányinger,hányás,émelygés,aluszékonyság,görcsök,hüvelyi folyás!!De a dokim végig azt mondta ez mind normális!!!
Én az elején a femibion 800-at szedtem a 13.héttől pedig a femibion 400-at eszem!!!
És tényleg igaz az hogyha belépsz a 2.trimeszterbe a kellemetlen tünetek elmúlnak!Persze vannak kivételek!
Akinek nem első baba az tudja hogy jön egy csomó új dolog de amikor a baba megmozdul az fantasztikus érzés!!!
Mindenkinek sok egészséget és boldogságot kívánok
Egy 20.hetes kismami!!!
Szia!
Mielőtt elkezdtem volna bármilyen vitamint szedni, alaposan utánajártam, hogy melyik lehet a legjobb és végül én is a Gravida mellett döntöttem.
Szerintem jó választás, mert sokminden
benne van, ami ilyenkor szükséges.
Sziasztok! Ahogy számoltam,én is a 7. hétnél tartok és már nem minden ruhám kényelmes hasi tájékon...
Begombolom ugyan, de aztán mindig inkább mást veszek fel, ami kényelmesebb.
Émelygésem, rosszullétem sajnos nekem is van sokmindentől, enni is alig tudok néha. Olyankor kekszet rágcsálok. Az olajban sült cuccokat egyátalán nem bírom...:(
Viszont a gyümölcsök nekem is mindig jöhetnek, jobban mint a terhesség előtt!
Hányingerem szokott néha lenni, de szerencsére még nem hánytam. Inkább az bosszant, nem tudom másnak is van-e ilyen, hogy állandóan ég a gyomrom. Sok lett a savam vajon?
Van valaki,aki a 8héten már érezte úgy,mintha a pocak is növekedésnek indult volna?
Első babámmal,7-8hetes terhesen már volt,ami nadágot nem tudtam begombolni,de egyébként is,olyan vagyok,ha picit többet ettem,akkor már nagyobb a hasam...most sem eszem többet,mint a terhesség előtt,mégis úgy érzem,mintha valamivel nagyobb lenne a hasam...meg egy kis úszógumi is van,de az volt is...
sziasztok!
Én is most tartok a 7és fél hétnél, de szeretném megkérdezni vkitől hogy normális az hogy reggelente hányok? egészen 11óráig nem tudok semmilyen formába sem enni mert amit eszek "nem marad bennem" :$ nagyon rosszul viselem ezeket a napokat..reggeltől estig hányingerem van és sokszor ugy érzem hogy csikar a hasam.. ez normális? ugye ettől még normálisan fejlődik a baba? annyira elvagyok keseredve! :(
Sziasztok! Én most 7 és 1/2 hetes várandós vagyok. Gravidát szedek, mert arról több jót hallottam,mint az elevitről.Magam is tapasztaltam. Az elevittől nekem hányingerem volt, és mivel laktózt is tartalmaz, inkább nem szedem. Tejcukor érzékeny vagyok.
Nekem az orvosom azt mondta, hogy mind a két terhes vitamin kíváló.
Szia!
Bár nekem már megszületett a kisfiam, de én is a gravidát szedtem. Előszőr nekem is hányingerem volt tőle, de az a titka hogy egyél valamit mielőtt beveszed. Én este szedtem vacsi után lefekvés előtt és onnantól nem volt ilyen problémám.
Sziasztok!
Elég megosztottak a vélemények a terhesvitaminokkal kapcsolatban.Elevitet szedek,azt szedtem elejétől a végéig az első babámmal is.Most újra babát várok és az én véleményem az,hogy szüksége van a szervezetnek vitaminra.
Sziasztok!
Én is 8 hetes terhes vagyok.Eddig semmi bajom nem volt,ma reggel viszont elég rosszul voltam.
Igazából azt szerettem volna megkérdezni,hogy szerintetek jó a Garvida mint terhesvitamin?kinek mi a véleménye?Előre is köszi!
Sziasztok
Sziasztok!
Én már 8 hetes és 5 napos terhes vagyok, és bizony ma reggel is túl hamar viszontláttam a reggelimet!Bocsi, hogy ilyet írok:(Nagyon örülünk a babának, és nagyon várjuk, de már azt is nagyon várom, hogy önfeledten élvezzem az babavárást, legyen valóbal ÁLDOTT ÁLLAPOT. Nem panaszként írtam, csak nagyon élvezze ki, aki ki tudja már az első trimeszter is, mert nagy kincs lehet:)Ezt a citromos vizet kipróbálom, bár ma reggel is cotromos teát ittam, mégsem állított meg:)
sziasztok.Én most léptem a 8.hétbe a második babámmal.
Ti,hogy vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Terhesnaptár - 5 hetes terhesség
- 5 hetes terhességnél a 8 mm-es petezsák méret jónak számít?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Ki, mit érzett először terhesség kezdetén (pár hetesen)?
- Terhesnaptár - 6 hetes terhesség
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)