Terhesnaptár - 6 hetes terhesség (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Terhesnaptár - 6 hetes terhesség
Sziasztok, en ma vagyok 6+1, elso baba, tegnap elott voltunk dokinal, uh-on es szépen látszott a (jókora) petezsak meg benne lüktetett a kis 2,2 mm-es embrió (tehát vannak életjelet mar!!! xD)
Tuneteim: cicik (főleg ebredeskor meg este) meg a fránya éjjeli pisik. Kisebb rosszullétek (leesik a vérnyomás) nagyon enyhe emelygés előfordultak mar, de eddig (lekopogom) nem jellemző. Két het múlva hívott vissza a doki, amikor 7+5 leszünk, remelem lesz szívhang es mindent rendben talál. Izgulunk!! Nagyon!! :-)
szia, nekem ez a 3. terhességem. már van egy kislányom, 16 hónapos. a 2. terhességemnek műtét lett a vége augusztusban, úgyhogy nálam éppen fordítva van: most parázok nagyon nagyon, az elsőnél meg tök nyugis voltam.
azért nem akarok hamarabb menni, hogy már tuti biztosan legyen szívhang, mert ha valami miatt nem lenne, amikor először megyek, szerintem kikészülnék teljesen.
Sziasztok!
Én ma vagyok 6+1 napos, és jövő hét kedden megyek dokihoz. Már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! Nektek milyen tüneteitek vannak?
sziasztok, látom kicsit meghalt ez a fórum, de jó lenne, ha megint felélénkülne!
én holnap leszek 6 hetes-ha Isten is úgy akarja-, és keresnék velem egyidős kismamákat, hogy beszélgessünk!
ki mikor megy dokihoz?
Hogy vagytok kismamák?
Rosszullétek elmultak?
Hogyan változott a munka törvénykönyve 2014-ben?
Elküldhetnek a munkahelyről a terhesség miatt? Január 2.-től határozatlan idős szerződésem van, minden évben megújítva (90 napos probaidővel) ami április 2-án telik le!
Kivel mi a helyzet a 6. héttől kezdve?
Én elevitet szedek. 2x hánytam összesen.
Most 18 hetesek vagyunk.
Sziasztok!
Csináltam tesztet a héten. Terhes vagyok. Dokihoz majd másfél hét múlva megyek.
Szorítsatok, hogy minden rendbe legyen.
Szerencsére eddig engem elkerült a rosszullét!:)
Ma vagyok 6+2.
Sziasztok!
Én is új vagyok itt,aug.26-án volt az utolsó mesim,azóta a teszt is pozitív és voltam dokinál is múlt héten,de csak vértesztre küldött ahol a HCG szintem 480 lett.Most pénteken megyek ultrahangra.
Viszont olyan érzéseim vannak h keményedik és néha görcsöl a hasam,a mellem fáj,a derekam is néha fáj,ja és sex után pirosas nyák van.ez normális?
Kicsit félek a vetéléstől,mert 34 éves vagyok és ez az első babám!
Van még egy kérdésem,hogy Ti mertek sportolni?Én még múlt héten is voltam Zumba órán,de a barátnők szerint nem szabad 12 hetes koromig ilyenre járni!Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Terhesnaptár - 5 hetes terhesség
- 5 hetes terhességnél a 8 mm-es petezsák méret jónak számít?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Ki, mit érzett először terhesség kezdetén (pár hetesen)?
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- Terhesnaptár - 4 hetes terhesség