Terhesen volt valakinek magas láza? 38.7? (beszélgetős fórum)
Az a baj, hogy az ilyen betegségek pont az első időkben a legveszélyesebbek. Kb. a 10-ik hétig. :(
Igen es azt mondta higy hat nem lehet tudni hogy mi lesz a vége. Rettenetesen pesszimista
Senki másnak nincs tapasztalata ?
bevettem 200 mg paraceamolt , anyám meg megyugtatott hogy attól megsüketül a baba . na kössz
Akkora butasag nem adni antibiotikumot! Csomot szedhetnek a kismamak. A 20-21.heten meg mar fejlodesi rendellenesseget Ugysem tud okozni
Istenem, nem szabad a netet olvasni!!
Nekem volt lázam a nagylányomnál, baromi az.rul voltam, antibiotikumot kaptam, minden oke lett vele, nem is kèrdes
Lázas is volta, tüszős mandulagyulladásom is lett, antibiotikumot is szedtem rá (ügyeletes háziorvos nem merte felírni, nőgyógyász adta hétvégi ügyeleten a kórházban). Kb. 20-21 hetes lehettem. Az ég világon semmi baja nem lett a lányomnak.
sok helyen olvastam hogy agykárosodással járhat amit nem értek hisz ugyaza az agysejt meg fehérje mint a felnőtt emberben
igen de ha németországban maradok karácsonyozni nem kaptam volna el. most az a legfontosabb hogy a baba egészséges maradjon
Ne butáskodj! Nem tehetsz róla a betegség nem válogat. Jön bármikor és hívatlanul. Hamar meg van a baj.
Kívánok nektek jó egészséget!
remélem nálam sem lesz sosem bocsátanám meg magamnak
Én ha jól emlékszem kb. a 30-32 hetes lehettem. (31 éve volt). Megijedtem, de úgy gondoltam, hogy ha már megszületik sem lehet gond.
A lányom a terhessége végén, nála meg is indították a szülést mert az mondták, hogy érett baba, és jobb neki kint mint bent.
Nem lett baj egyikünknél sem hál' Istennek.
ezeket nagyon jó olvasni csajok
ez most nagyon megnyugtatott küszi. az én dokim olyan optimista mint egy hóhér.
nem emlékszem rá, de biztos van olyan lázcsillapító amit szedhetnek kismamák. És próbálj meg sok C vitamint mellé bármilyen formában.
Az első terheségem során kb a 8. héten majdnem 40 fokos lázam volt 2-3 napig és a doki nem is tulajdonított neki nagy jelentőséget. Egészséges lett. :))
Influenzás voltam az elsö fiammal, nem emlékszem hányadik hét, valahol 7-10 között. 3 napig majdnem 40 °C lázzal feküdtem. A fiam egészségesen született, most 20 éves.
szoval van valakinek saját tapasztalata ? esteleg első trimeszterben láz majd egészsége baba ? vagy beteg ? csak tudjam mire számitsak
most itthon vagyok , holnap reggel együnk vissza németországba a dokihoz. remélem minden ok
Igyál sok folyadékot és ne olvasgass a netről...
7 hetes 4 napos már agya van ha minden igaz
Az srm mindegy, hogy a terhesség melyik szakaszában, és mi miatt (vírus, vagy baktérium) miatt volt lázad.
Legközelebb, ha mész dokihoz, feltétlenül számolj be a betegségedről!
Volt, nyugi!
Mennyi idős vagy? Mert ez is fontos.
á már tul vagyok rajta nem vagyok lázas köszi csajok , csak a abbát féltem ,
volt valaki akinek ilyen láz melett egészséges baba született ?
De egyébként bármikor bemehetsz az ügyeletes nőgyógyászatra.
Voltam lázas terhesen, meg is ijedtem. A algopyrin mehet, nem lesz semmi bajotok. A világ egyik legjobb gyógyszerének tartom. Ha nem megy le a fizikális lázcsillapítást ajánlom. Hűtőfürdő.
Javulást.
Kék panadolt szedhetsz terhesen.
Jobbulást!
Hűtőfürdő,ha ez nem segít,lepedőbe csavarás,panadol talán az egyetlen ami szedhető várandósan.
További ajánlott fórumok: