Terhes nem vagyok, de 10 napja késik a menstruációm, mi lehet a gond? (tudásbázis)
Szia!
Én PCOS-es vagyok. Egy évben kb. 2-szer jön meg. Az utolsó két menstruációm 2016. november, 2017. április.
Gyógyszerrel beszabályozható lenne, hogy rendszeresen megjöjjön, de nem vállalom, mert édesanyámnak anno hormonálisan lett rákja.
Mivel saját gyereket nem akarok, ezért én ennyiben hagyom a dolgot... anyai ágon ráadásul édesanyámnak 38, nagyanyámnak 37 éves korában maradt el a menstruációja, szóval nálunk a családban benne van a korai klimax.
Nálad nem valószínű, hogy erről van szó. 10 napos késés, ha amúgy rendesen meg szokott jönni... és alhasi fájdalomnál én inkább egy kis megfázásra/felfázásra gyanakodnék. Attól mindig csúszhat a vérzés.
most leszek 40, én is gondoltam hogy amiatt is lehet.
De félek hogy nem e ciszta vagy valami komolyabb
További ajánlott fórumok:
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- Késik a menstruáciom, nem volt február óta, terhes se vagyok, a tesztek negativak, dokihoz se mehetek, mert tb nincs fedezve, mit tegyek?
- Lehet valami gond van? Ma van a 31. nap és még nem jött meg a menstruációm. Terhes nem vagyok, eddig mindig 25-28 napjára megjött.
- Miért maradt ki a menstruáció, ha nem vagyok terhes?