Temu - tapasztalatok (beszélgetés)
Mostanában 2x rendeltem sok apróságot a Temutól több mint 20ezerért. Eddig a dolgok 75%-a minősíthetetlen volt! Akinek bejönnek a termékeik és dícsérgetik,azok vagy szerencsések vagy igénytelenek. Példák:
-szemceruza (kitekerhetős) az első kinyitáskor szétesett, darabjaira hullott,a ceruza-bèl több helyen eltört.
-gumis/gyöngyös dísz hajfésű kontyhoz, olyan laza hogy kicsúszik, semmit nem tart. -szájkontúr ceruza NEM FOG! -szempilla spirál:kevés és gyenge festék van benne,nem tudja a szempillát felspirálozni. -a fém fülbevalók ócska öntvények, mintha papírból lennének, súlyuk mint a papírból. Borzasztó.
-Káposzta kézi reszelő az első alkalommal elreped.
-karkötő "aranyozott fém színű" 10 kézmosás után elszineződik, konkrétan szemét. Szóval az egész tragédia, soha többet!!
Ja!! És még egy fontos... házhozszallítás helyett egyszerűen a közelünkben lévő benzinkút "Paketa" boxában vehettem át. Csípő műtét előtt állok,nem gogok botorkálni. Mást kellett érte küldenem. A GLS-sel megszűnt a szerződésük, mert túl drága volt nekik, viszont azok korrektek voltak. A Packeta azt hazudja hogy az, hogy nem címre viszik ki, hanem egy közeli boxba küldik, az a Temu döntése.
Az egész egy nagy sz.r!
egy ritka telefonhoz tokot kerestem. Sehol nem kapható. A Temu ajánlatot tett, hogy tőle rendeljek..ok.
előre kérték az 1300.-Forintot, átutaltam, majd jelezték, figyeljem a termék útját...nos ez egy hónapja volt, azóta semmi..ma jelezték sms-ben, hogy kaptam 1700 kreditet, amit a következő rendelésnél beválthatok. Próbáltam írni, de elérhetetlenek, még az Írországi központ sem válaszol.
azóta szereztem egy új tokot, ezt meg hagyoma fenébe.
amúgy a DPD hozta volna ingyen. Mem hozta.
én meg így jártam
Azzal bárhol be lehet fürödni. Kivéve, ahol megtapintható. Pamutnak nevezik a kartont, vászont, szövetet, frottírt, konyharuhát és pólót is... Quellének volt olyan pamutingje, ami felért egy vitorlavászonnal. Ruhaneműt kizárólag tapizás és próba után veszek.
Nem mintha gyakran vennék :)
Rendeltem polókat,érdemes a méret táblázatukat megnézni,mert eltérések vannak.Egyiknél jó a L-s méret a másiknál XL-s jó.
Nem egyezik a mi saját méretünkel.
Centivel mérni és táblázat szerint rendelni.
Nekem S méretem van az stimmelt.
Az anyagára figyelj.
Sziasztok!
Aki rendelt már ruhaneműt, attól kérdezném, hogy a méretek egyeznek a mi méreteinkkel? Ami M-es ott, itt is?
Egy milligrammos mérleget kerestem, az árak naponta változnak. A kinézett modell először 23000 Ft felett volt, így megrendeltem ugyanazt innen 13990 Ft-ért:
Azóta persze lejjebb ment az ár..
Apróságok rendelésére jó a temu, lehetőleg egy darabból legyen..
Szerintem nem éri meg rendelni nagyon gagyi a minőség
Rendeltem egy kulcsot magamnak mert jól nézett ki és divatos is. Kb 1 hónap volt mire megjött (december elején rendeltem) és 1 hete jött meg, a kulacsot véletlenül leejtettem és eltört.
Jan.30-án érkezett meg a rendelésem. 4300.- ft értékben. Ma kaptam egy sms-t, hogy fizessek vámot.
Érdekesnek tartom. Igaz, hogy csak 500. -ft-ot kér valaki, de adjam meg a kártya adataimat. Ez vált gyanussá, mert az nincs feltüntetve, hogy ki emelné le az összeget.
Amikor kihozták, meg is kérdeztem, hogy kell-e fizetni. Nem, -volt a válasz.
Már többször rendeltem. Ilyen még nem fordult elő.
Természetesen nem adtam meg a kártya adataimat.
Lefeljebb elvisz a NAV. :)
A Temu visszatérítéssel kapcsolatos problémámra szeretnék megoldást találni.
Rendszeres és elégedett vásárlója vagyok a Temu-nak.
Az áru értékének
visszatérítését nem kérhettem a
kredit egyenlegemre, pedig
eddig erre volt lehetőségem.
Most csak arra a kártyára
utalnak,
amiről vásárláskor a
kiegyenlítés történt. Ez pedig
a biztonság miatt a virtuális webkártya, amely nem fogad
jóváírásokat.
Szerintetek mi lehet a megoldás, hogy az összeg visszaérkezzen a kredit
egyenlegemre?
Hiába írtam a Supportnak, nem vették figyelembe.
Még annyit ha valaki ruhanemüt rendel van az oldalán méret táblázat érdemes megnézni.
Mert hiába itthon 44 a méret ha náluk a számozás 46felel meg.
Tehát mérettáblázat után kell rendelni.
Most van a 2.rendelésem.Az els ő csomagban rövid ujjú poló,hosszú ujjú pulover, 2 garbó,olaj permetező jött.
11 nap alatt ért ide és az expressz one szállitotta ki.
Kinai minőség de ugyan ezek vannak a boltokban csak drágábban.
Egyenlöre nekem bevált.
Igaz elöre kell fizetni kártyával,én is féltem egy kicsit de idáig semmi probléma nem volt.
Virtuális kártyával meg kizárható hogy apénzt leemeljék a rendes kártyárol.
Ennyi a tapasztalatom a Temurol.
Ma érkezett meg a rendelésem. Többek közöt rendeltem egy késélezőt 1058.- Ft.
Ugyancsak ma jött meg a Nők lapja újság is és meglepődve láttam a hátoldali hirdetésben ugyan azt a késélezőt 12.990.- Ft-ért.