Tej- tojás fehérje allergia (beszélgetés)
Szia!
Sajnos nekünk a kazenire is allergiánk van és a Hullalát nem ehetjük, mert tartalmazza.
1 éve szenvedünk vele. 3,5 évesen derült ki.
Talán van még esély, de minnél nagyobb a gyerek annál kevesebb
Akinek van ilyen receptje szeretném kérni, hogy a következő e-mailre küldje el nekem.
hogre@freemail.hu
Köszönöm mégegyszer!
Szia!
Mit mondott az orvos? Végleges? Az én kislányomnak tavaly derült ki és fél évig kellett megvonni tőle minden tejalapút. Fél év múlva volt egy újabb vérvétel, és kiderült, hogy elmúlt az allergia. Viszont most úgy néz ki, hogy megint kezdődnek a tünetek.
Mi Hulala tejszínt vettünk, és azzal helyettesítettük a tejet, ezen kívül ebből édességet is tudtok csinálni.
Sziasztok!!
Kislányom tej és tojás fehérje allergiában szenved. Szeretném kéri akinek van olyan receptje amiben ezek nem szerepelnek, ossza meg velem,
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tej- tojás Allergia- RECETGYÜJTEMÉNY!
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- Tejfehérje allergiások segítenétek?
- Az 1 éves babámnak szeretnék tortát sütni szülinapjára.Tejfehérje allergiás.Tud valaki 100% növényi alapú tejszínt?
- Laktózérzékenység vagy tejfehérje allergia?Úgy tudtam laktózérzékeny vagyok, de a laktózmentes tejtől is produkálom a tüneteket..
- Tejfehérje allergia esetén érdemes gasztroenterológushoz fordulni tápszerfelírás végett?