Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg? (tudásbázis kérdés)
Jól tudom: pótolhatatlan emberekkel van tele temető. Pusztán reagáltam füleske megnyilvánulásaira.
Okos vagyok. Nem azért, mert ezt hiszem magamról, hanem mert ezerszer hallottam vissza hatalmas IQ-val rendelkező másoktól. :D És a munkámat sem tudnám félhülyén, minőségi szinten ellátni.
Amúgy, hogy okos vagyok, nyilván az egyéb írásaimból, játékeredményeimből szűrted le. :D
Hogy miért? Azért mert olvastam a cikkét, amiben leírja, hogy az édesanyja miket tett ellene. Csupáncsak ezért.
Ha valaki beteg, forduljon megfelelő szakemberekhez. Valószínűleg többet érne el vele, mint az itt indított közel 300 fórumával.
Akkor ez új rendelet vagy átvágtak minket,bár jelentősége nincs.
Apukámat 2 éve vittük át a temetőből templomba-természetesen a hamvakat.
Addig nem adták ki,amíg nem vittem befogadó nyilatkozatot,mert mint mondták,nem lehet hazavinni,mert sok a szó szerint elhagyott urna.Vittem,mert így terveztem.A szállítás 5e Ft lett volna,de elvihettem én is.3 villamosmegálló,vittem én.Ki volt fizetve a templomi hely,nem tudom mi lett volna,ha inkább hazahozom.
Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...
pontosabb linket nem tusz adni?
Az biztos,hogy nem rövidesen lesz a temetés
Azt hiszem,urnát nem lehet már hazavinni,amiről 3 napja kérdezett kisfüles.
Önként lehet tanulmányi célokra felajánlani a tested.Sajnos rokonságban volt olyan,hogy így szerették volna lespórolni a temetési költségeket,de szerencsére csak önkéntes jelentkezőket fogadnak el (a testeket)
Erről jut eszembe,én is tanítási célokra lettem használva,a térdtükrözésemet én is végignéztem 5-6 orvostanhallgatóval,magyarázattal,sőt a készült fényképeket is megkaptam(egy részét ide is felraktam)De ez is önkéntes volt,aláírtam a műtéti beleegyezést
Kedves Syria
Nagyon szép estéket,és nagyon szép napokat kívánok neked.A te kérdéseidnek,legalább,a felére,egy 10 éves gyerek is tudja a választ.
Onnan beszélek.
Mármint Debrecenből. D
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- A szülőszobától a pszichiátriáig
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Édesanyám PET-CT eredményét ma kapta meg, de a gyógyszeren kivül nem lehet értelmezni rajta semmit, aspiratioja valami ilyesmi?
- Van köztetek pszichiáter vagy pszichológus? Fontos kérdésem lenne...Átállás másik gyógyszerre, szerotonin-szindróma...hyperreflexia