Tegnap este a második falatnál megint megtörtént. Jött a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A kolleganőm daganatos beteg.
Ez volt a legelső tünete.
Csak mivel akkor csináltatott műfogsort,azt hitte attól van.
Sajnos nem! 😢
Azért csak menj orvoshoz.
Nem jó ez így.
Akkor mit vársz, mitől lesz jobb.
Attól nem, hogy másnál is van ilyen.
Egyszer , 2 és fél napig tartott. Gondoljátok el, annyi ideig se étel, se víz nem ment le, viszont folyamatosan hányni kellett, hogy az összegyűlt nyál, keletkezett nyák kijöjjön. Eszméletlen legyengűlt állapotban voltam, a fiam fogott és kórházba vitt. Háromszor kellett lenyelnem azt a csövet, amin keresztűl ledugták a műszert, ami kivette a virslidarabot, amire rázárt a gyomorszáj, vagy mi. Tudni kell, én nem vagyok hajlandó kórházba menni, fóbia miatt. Hatalmas cirkusz lett, én is cirkuszoltam, meg az orvos is. Szóval azóta rettegek, nehogy megint kórház legyen. Amúgy változó, van hogy 2-5 perc alatt rendbejövök, de van , hogy egy nap kell.
Utána olvasva, csak műtéti úton lehet javítani, ez valami rendellenes idegi működés. Szóval már itt bukta a dolog, már mint az orvos.
Meséltem a fodrászomnak, és meglepő, de azt mondta, sok kuncsaftja is mesélt már ilyesmiről.
Anyukámnál ez volt a gyomorrák első egyértelmű tünete.
Kívánom, hogy neked ne legyen.
Esetleg tudsz arról, hogy gyomorsérved, vagy hasisérved van?
Akkor (is) előfordulhat, ha a gyomrod felnyomódik, a gyomorszáj elfordul , és nem megy le se étel, se ital.
Bármi is okozza, ezzel fordulj orvoshoz, amíg komolyabb bajod nem lesz.
Jobbulást!
Van ilyen, mikor összezár, és nem tudod lenyelni,föleg ha hirtelen attól félsz félrenyelsz.
De ez csak néhány pillanat.
Nem tart órákig.
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Kisgyereknek második szülinapjára milyen tortát csináljak, ha hasmenése volt tegnap?
- Lemaradtam a VIII Henrik második részéről tegnap a TV-ben. Valaki nem vette fel véletlenül? Nagyon hálás lennék érte!