Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tegnap este a második falatnál megint megtörtént. Jött a... fórum

Tegnap este a második falatnál megint megtörtént. Jött a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Vidékiasszony (válaszként erre: 9. - Papája)
nov. 25. 13:28

A kolleganőm daganatos beteg.

Ez volt a legelső tünete.

Csak mivel akkor csináltatott műfogsort,azt hitte attól van.

Sajnos nem! 😢

14. Piroska52 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 10:58

Azért csak menj orvoshoz.

Nem jó ez így.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Piroska52)
nov. 24. 10:23
Nem várok semmit, csak egy vallomás volt.
12. Piroska52 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 10:20

Akkor mit vársz, mitől lesz jobb.

Attól nem, hogy másnál is van ilyen.

11. Piroska52 (válaszként erre: 7. - Globus)
nov. 24. 10:16
Ilyesztő tud lenni.
nov. 24. 10:15

Egyszer , 2 és fél napig tartott. Gondoljátok el, annyi ideig se étel, se víz nem ment le, viszont folyamatosan hányni kellett, hogy az összegyűlt nyál, keletkezett nyák kijöjjön. Eszméletlen legyengűlt állapotban voltam, a fiam fogott és kórházba vitt. Háromszor kellett lenyelnem azt a csövet, amin keresztűl ledugták a műszert, ami kivette a virslidarabot, amire rázárt a gyomorszáj, vagy mi. Tudni kell, én nem vagyok hajlandó kórházba menni, fóbia miatt. Hatalmas cirkusz lett, én is cirkuszoltam, meg az orvos is. Szóval azóta rettegek, nehogy megint kórház legyen. Amúgy változó, van hogy 2-5 perc alatt rendbejövök, de van , hogy egy nap kell.

Utána olvasva, csak műtéti úton lehet javítani, ez valami rendellenes idegi működés. Szóval már itt bukta a dolog, már mint az orvos.

Meséltem a fodrászomnak, és meglepő, de azt mondta, sok kuncsaftja is mesélt már ilyesmiről.

9. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 23. 15:38

Anyukámnál ez volt a gyomorrák első egyértelmű tünete.

Kívánom, hogy neked ne legyen.

8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 23. 15:00

Esetleg tudsz arról, hogy gyomorsérved, vagy hasisérved van?

Akkor (is) előfordulhat, ha a gyomrod felnyomódik, a gyomorszáj elfordul , és nem megy le se étel, se ital.

Bármi is okozza, ezzel fordulj orvoshoz, amíg komolyabb bajod nem lesz.

Jobbulást!

7. globus (válaszként erre: 5. - Piroska52)
nov. 23. 14:45
Amit mondasz, előfordult már velem, szerencsére nem sokszor. Néha akkor, ha nagyon szomjasan hirtelen sokat ittam, mintha elakadt volna. Aztán lassan oldódott. Szilárdnál leginkább a kenyér v. zsemle tud odatapadni.
nov. 23. 14:40
Ilyentől én is szenvedek.
5. Piroska52 (válaszként erre: 4. - Kaliforniai tornádó)
nov. 23. 11:39

Van ilyen, mikor összezár, és nem tudod lenyelni,föleg ha hirtelen attól félsz félrenyelsz.

De ez csak néhány pillanat.

Nem tart órákig.

nov. 23. 10:28
Én ezt nem értem. Milyen nyomás? Olyan mint az infarktusnál? Vagy hogy jön ide az evés? Nyelőcsőben lévő nyomás érzésről még nem hallottam.
nov. 23. 10:14
Ez elég ijesztő,utána kéne jàrni.
nov. 23. 09:59
Ez elég rosszul hangzik. Miért nem mész orvoshoz?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook