Tegnap éjjel álmodott valaki rosszat? (beszélgetés)
Én rühes voltam álmomban. A bogarak ott másztak a kezem bőre alatt, és nagyon undorodtam saját magamtól.
Meg a néhai Nagypapám házának udvarán voltam, ami undorítóan rendetlen volt (életében sose volt az, halála után a Mamám eladta a házat). Találtam egy kisbabát, aki alig élt, valamiért orvosra volt szüksége. Teljesen koszos volt szegény, és még nyöszörögni se tudott. Karomba vettem, és szakadt, szutykos putrik közt járkáltam vele, orvost keresve. A telefonomon valamiért nem tudtam felhívni a mentőket, de elgyalogoltam a babával a mentőállomás felé.
Nagyon nyomasztó álom volt.
Álmomban a Papám udvara mindig ilyen rendezetlen és sivár. :(
na megint rosszat álmodtam!
városunkban az egyik bolt előtt 3-4 halott is volt,és síri csönd mindenütt egy árva lélek sem sehol!
féltem!
Én majdnem mindig rosszat álmodok, elmúlt éjjel azt, hogy egy ismeretlen helyen és emberekkel voltam egy hegyen, ahol légiparádét tartottak a helyi középiskola diákjai és tanárai. A gépek rémisztő sebességgel haladtak, és az egyik nekirepült egy villanyoszlopnak, és egy hatalmasat robbant. A füstje és a repülőgép darabjai felénk repültek, és mi bemenekültünk egy pincébe.
Ezután az az álom jött, hogy a kórházban odaadtak nekem egy újszülöttet, akit nem tudtam napokig etetni, attól rettegtem, hogy meg fog halni. Így a barátnőm szólt, hogy a szomszédos utcába jött a tejes, szédülve, nagy nehezen odamentem a kisbabával, és reklamáltam, hogy nekünk anyatej kell, nem tehéntej, amit megkóstoltam, és savanyú volt. Állandóan a baba szuszogását hallgattam, hogy él-e még.. Borzasztó álom volt...
fogalmam sincs kik foglalkoznak ilyenekkel!
biztos vannak erre szakértők!
de igazad van manapság senkiben sem lehet megbízni!
szted mi lehet ennek az oka?gondolom régóta keresed a válaszokat a kérdésre,hisz nem új dolog az életedben!
nem semmi ami veled történik!
nem bántásból de szakemberrel beszélhetnél!
és nem azért mert "bolond vagy",hanem azért hogy neked könnyebb legyen!
pedig sztem meg kell beszélni az ilyet vkivel!
a baba!nem emlékszel kié volt ilyesmi?
lehet erről is ki lehetne DERÍTENI VMIT
További ajánlott fórumok:
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Valaki álmodott a terhessége alatt a szülés dátumáról? És mennyire volt pontos az álom?
- 6 éves fiam minden éjjel rosszat álmodik. Hogyan tudok segíteni neki?
- Tegnap éjjel Vele álmodtam :) :*
- Mi a neve annak a szórakozó helynek ami tegnap este volt az Éjjel nappal Budapestben?