Téged mennyire befolyásolnak a tv-ben látott reklámok? (beszélgetés)
Néha azt gondolom, hogy ki kellene próbálni, de a reklámok nem tudnak meggyőzni igazán.
Egyszer vettem vanisht reklámozás hatására, de felesleges pénzkidobás volt.
Szerintem a jó reklám az tudat alatt is tud befolyásolni...
Amúgy én az édesség reklámoktól elcsábulok rendszeresen és általában kipróbálom az újdonságokat. :)
Én mikor kicsi voltam, mindég azt kértem amiket reklámozott a tv, pl sampon, stb...de a gyerekek imádják a reklámokat.)
Én nem feltétlenül a tv által nyújtott reklámokra gondoltam...szórólap, újság...
Én nem nagyon szoktam reklámokat nézni de ha nézek is akkor hát néha elgondolokozom hogy az a termék amit épp reklámoznak hogy vajon megérné-e megvenni de néha meg nem is gondolkodom el rajta csak megnézem! :)
De néha azért ki probálom hátha mégiscsak jó és megveszem! :)
de valamikor viszont nem hiszek benne hogy jó lehet az a termék amit épp reklámoznak és nem törödöm vele :D Hát kb. igy vagyok a reklámokkal én személy szerint de ki hogy van vele ez változó! :)
be vallom én néha elcsábulok, és szeretem ki próbálni azokat a termékeket, amiket reklámoznak.Te hogy vagy ezzel?
Pl egy új arckrém, vagy tisztítószer, stb...ha van kedved mondd el véleményed:)
További ajánlott fórumok:
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Szerintetek a magzatvédő vitaminok befolyásolják a baba méreteit?
- Szerintetek befolyásolják a sminkecsetek a sminkelést?
- Mennyire befolyásolja egy gyerek fejlődését, ha egy szobában éli mindennapjait?