Te kapsz ajándékot a párodtól? (beszélgetés)
Én idén semmit se kaptam 😔
Nagyon rosszul esik
Se születésnapra, se névnapra és most se karácsonyra 😔
Szerintem még idén szakítok vele
Kapok..,de csak alkalmakra(szülinap,névnap,karácsony stb... )Olyan nincs,hogy csak úgy hoz valamit mert szeret meg gondol rám.
Viszont szegénykém nagyon rossz ajándékozó, néha úgy vagyok vele,hogy inkább ne adott volna semmit vagy adta volna oda az áràt🤦🏻♀️
Pl: sokáig panaszkodtam mikot elszakadt a pénztárcám,hogy vennem kéne egy újat, de nehéz olyat találni aminek ugyanúgy vannak a zsebei meg ugyanúgy nyílik meg persze legyen szép is. Kaptam tőle karácsonyra egy b.szott nagy, csúnya pénztárcát aminek alig van zsebe amibe az iratokat lehet tenni.
Volt egy év mikor nagyon szerettem volna egy smoothie készítőt.mondtam is neki,hogy arra vàgyom.majd vett egy kézi mixert pedig már van itthon egy robot mixer vagy mi a csuda és azt sem használom😂
Tavaly azt kértem karácsonyra,hogy kezdjünk el végre dolgozni a babán, szóval kaptam egy könyvet.
Idén megint a babát kérem..lehet kapom egy díszpárnàt vagy egy vázát..😅🤔
Félreértettetek.
Nem azt várom el tőle (sőt, jelenleg már semmit sem várok el tőle), hogy PÉNZT adjon ki valamiért, amit utána odaad nekem, hogy hű, de szeretlek, nesze.
A legutóbbi évfordulónkon pölö kézzel, filctollal gyártott képeslapot adtam neki, nulla forintba nem került (de, mert nem volt otthon filctoll, és vettem), és totál odáig volt érte. De mégis egy "tárgyi" dolog volt, amit odaadtam neki. Valami ilyesmit várnék el cserébe néhanapján (hangsúlyozom, NÉHA, és nem mindig), ami személyesebb, és ami 'Ő'. És azt gondolom, ebbe belefér, ha kiad a kezéből öt forintot egy akármiért, amiről úgy gondolja, nekem személyes ajándék lehet. Vagy akár egy csomag filctollért. :-)
Ui: egyébként jelenleg mi is ott tartunk, hogy a szülinapi + karácsonyi ajándékra szánt pénzt tesszük félre, spórolás címszóval, így aztán a karácsonyi ajándéknak is lőttek! :-)
A mai világban,ahol szinte csak a szegénység,pénztelenség van ,nem feltétlenül szükséges dolog az,hogy megajándékozzuk egymást.Sokaknak elég a karácsony erre.(nekem még ez is sok,legszívesebben átaludnám)
A mindennapokban sokszor elég egy kedves szó,vagy,mint az előzőekben is sokan írták,az,hogy a kedves néha kitakarít,elmosogat.Van akinek többet ér az,hogy a párja elmegy a boltba,és az ajándékra szánt pénzen inkább húst vesz.
persze ez valakinek fontos,valaki meg beeri kevesebbel..
Azert mondtam, hogy most sporolunk,mert most koltoztunk ossze, es nem az a legfontosabb nekem,hogy legyen viragom, meg tabla csokim :D
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Te mit tennél, ha tudnád, hogy a párodtól méregdrága karácsonyi ajándékot fogsz kapni?
- Névnapodon, szülinapodon, hogy köszönt fel a párod? Csak virágot kapsz, vagy ajándékot is?Férfiak, ti hogy hogy köszöntitek fel a párotokat?