Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:) (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni! Talán van valakinek valami használható ötlet!!
Volt egy férfi az életemben!Aki sajnos 2 hónapja szó nélkül eltűnt! Úgy hogy 1 évig volt köztünk valami ami kevesebb volt mit szerelem és több mint barátság!Nehéz definiálni!! Szeretnék már túl lépni ezen az egészem ! mert ok értek én a szóból!Azaz a ki nem mondott szóból! De egyszerűen nem megy!!!Pedig lefoglalom magam nem rágódom egész nap a dolgon!! Annyira érzem hogy lenne még dolgunk együtt! Kérem hogy csak olyan írjon aki hisz a karmában!!?? Mit tegyek???
Sziasztok!
Gerti törölte magát? Szerettem volna vele felvenni a kapcsolatot, mert amit anno jósolt nekem, az -sajnos- bejött, holott akkor legyintettem rá... :(((
Köszönöm... Valóban nehezen szabadulok a múlttól.
De ezt pl. hogyan zárhatnám le?! Esélyem sincs rá, hogy más emberekkel, más munkahelyen megismerkedek és ezt elfelejtem... Erősen le vagyok rokkantosítva.
És ez a 25 év pont olyan hirtelen ért véget, mint a házasságom 22 éve. De az utóbbit némileg orvosolni tudtam...
Lányok, mondja meg nekem valamelyőtök, miért álmodok mindig a volt munkahelyemmel, ahol 25 évig dolgoztam, aztán tönkrement, és a volt kollégáimmal? Van, aki közülök már nem él, de vele is rendszeresen álmodom.
Néha nyomaszt. Igaz, életem fontos része volt ez a 25 év, de nem szeretem, hogy álmomban mindig visszatér. Olyankor másnap nehezen szabadulok ettől az "emléktől".
Kilapátolni??????????????
Hát inkább belapátoltam még:(
Boszpokány, vagy látnok vagy:)
Köszönöm
Évikém
a Szülinaposnak sikeres munka, esetleg utazás is kinéz a közeljövőben. Majd a nyugis, kellemes időszak után valami bezavarhat. Valami, ami boríthatja az eddigi elképzeléseit. Túl azon, hogy valami változást hozó probléma merülhet fel, utána viszont egy új elkötelezettség jöhet, amely által - mitegy "vizsga" után - minőségében sokkal jobb helyzet következhet...
Évikém
a lapok most még mindig visszavonulós, magadbadolgozós, átmeneti krízisekkel tarkított időszakot mutatnak. Nem könnyű periódus ez, mert még mindig az a fajta "harc" megy végbe, amikor küzdesz valamiért, ami még nem körvonalazódott teljes mértékben, sok benne a homályos rész.
De a lapok azt üzenik ezt az időszakot is klasszul túl lehet élni, ha kicsit lazább vagy, magad mögött hagyod a görcsösséget, előveszed a játékosságodot és élvezni tudod a pillanatot...
...mindegy hová írod :))))
...biztos nagyon jól fogom magam érezni, és remélem ragad is rám valami :)))
Jaaaaaaaa tényleg:) Hellinger:) Bocs, hogy ide irtam, igy gondoltm jobbnak.
Érezd magad nagyon jól:) sokat tanulj:)
a héten már nem futja az időmből... sok volt a meló, most meg háromnapos "élvezkedés" a konferencián...délután indulunk és még van egy rahedli elintéznivalóm....
Jövő héten szakítok időt a kártyára... :)))
nyóccááá :D
álom lottózó, álom nyeremény :))
többnyire annyira "gáz", hogy meg sem kísérelem a "hámozást" :))
álom lottózóban álom lottót simán :D
naagyooon szerencsés...miért nem tölthetek lottót álmomban? :DDD
lehet nem is kell hámoznod :)
nem, nálam nincs mit fejteni :D
amit álmodom az megtörténik...mostanában nem álmodok megfejthetőt, direktbe álmodok :P :))