Táppénzes papírért kell előbb telefonálni az orvoshoz? (tudásbázis kérdés)
Nálunk az is van :)
Online időpont és email. :)
Szeretett dokim bedobta a törülközőt, nemrég volt a tvben is emiatt, de úgy latszik, hogy az új is olyan rugalmas, mint amilyen ö volt. ☺️☺️
Ha ismerem a doki számát és van egy használható telefonom, akkor megpróbálnám hívni és nála érdeklődni, vele megbeszélni.
Legtöbb helyen az asszisztens veszi fel a telefont, nyomtatja a papírt, pecsételi és kiadja a várakozónak. A doki csak aláírja.
Nem voltál még soha táppénzen?
Én meg őszintén téged, hogy le kell ereszkedned a magyarokhoz.
Esetleg érdeklődj ott, ahol nem ilyenek az emberek, nem is értem miért magyar oldalon próbálod az információt megszerezni, ha ennyire lesújtó a véleményed?
Összesen 8 hsz. volt 5 ember szólt hozzá, de te egy egész országot minősítesz. Gratulálok!
Talán ezért észszerű lenne telefonálni fórumnyitás helyett.
Tegyük fel, hogy nincs Hoxa. Mit tennél akkor?
Telefonálnék. Megcsinálnák, mire mennék, csak átveszem.
Sok rendelőben van diszpécser.
Ez azért elég egyszerű élethelyzet, nem igényel sok dilemmát, érdekes hogy ezen rágódsz.
Mindenesetre nálunk telefonálni kell, mielőtt megyek, tökmindegy mi miatt. Nálatok meg neked kéne tudnod, mi a rendszer, ahogy előttem is írták.
:DDDDDDDDDDDD
ez komoly, hogy emiatt fórumot irsz ki? :O minden dokinál más a rendszer, basszus xd honnan tudjuk nálatok mi??
Sziasztok!
Akik táppénzen voltak/vannak otthon 9es kóddal, ti betelefonáltok előtte a dokinak, hogy mentek a papírért, vagy simán bementetek érte?
További ajánlott fórumok:
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.
- Kötelező 2 hetente menni a 9-es kódú táppénzes papírért?
- Terhesség alatt milyen gyakran kell táppénzes papírért menni a terhesgondozóba?