Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől (beszélgetés)
Sziasztok!
Kicsit eltűntem de már itt vagyok,nem voltam valami fényes állapotba,elkezdődött a suli és az ovi is,apával elmentünk a héten bevásárolgatni,még ami hiányzott a nagyoknak.
Kedden volt a védőnő meg volt elégedve az eddig vásárolt dolgokkal,kivéve a tusfürdő ami természetesen Johnson's baby,ő ezt nagyon ellenzi,így szeretné,ha a patikai fürdetőt használnánk fél éves korig!:-(
Szerdán fel kellett keresnem a nőgyógyászom,mivel óránként keményedéseim vannak,de még jó hogy elmentem,mivel nagyobb dózis magnéziumot mondott a védőnő mint szabadott volna szedni,és akár nekem is és a picurkának is szívritmuszavart okozhatott volna!Na szép!:-(
Most 4*1 magne b6-ot szedek,a keményedések szünedeznek,de még mindig nem az igazi!
Holnap kezdjük a lakásfelújítást,a kislány szobája lesz az első,mejd csempézés és járólapozás a wc-be,festés a konyhába előszobába,végül úgy beszéltük meg apával,hogy ha a pici lánnyal a kórházba leszek miután megszületett akkor jön a festő a mi szobánkat festeni!:-)
Megpróbálok jelentkezni a hétvégén,csak legyen időm!:-)))
Vigyázzatok magatokra!Sziasztok!:-)))
Sziasztok!
Itt vagyok,pár napig nem nagyon volt időm gép elé ülni,készítettem a nagyokat suliba a kicsiket oviba.
Tegnap voltam a nőgyógyászomnál,sajnos vasat kell szednem nagyon vérszegény vagyok,plusz valamilyen gyulladás is van a szervezetemben,egy hónap múlva megismétlik a vérképet,sőt szülésig még háromszor megszeretné nézni,és ha kell akkor felkészített,hogy szülés után lehet vért kell kapnom!Na ettől kész vagyok!:-(
Vasárnap évnyító,amit már nagyon várok,és hétfőtől kicsit lazíthatok,indul a suli és ovi!Végre kipihizhetem a nyarat!:-)
Holnap ha lesz időm jelentkezem,addig is további szép napot mindenkinek!:-)))
Köszönöm :)))
Igen, itthon vagyunk és mindhárman nagyon élvezzük a helyzetet, de igazából még szoknunk kell ezt az új felállást :D
Lily visszatért :DDDD
köszike :)
amugy igen...:)
de már nagyon várom a hétfőt:))
sőt talán megjön keddre a Down kör szűrésem...4 hete várom kicsit elkeverték:(
nagyon cukor a kicsik szobája :)))) hasonlóak a bútorok, mint a miénk :) de ezt szerintem Te is mondtad... :))
Nyugi, ne idegeskedj az eredmények miatt, ahogy olvastam, mindenkinek rossz lett!
Az elmúlt pár éven kívül soha senki nem mérte a vércukorszintjét, és egészséges gyerekek születtek! ;D
szia
én hétfőn megyek a cukor eredményemért...már nagyon kiváncsi vagyok és félek hogy rossz:(((
Sziasztok!
Tegnap megkaptam a cukorterhelés eredményét szerencsére nem lettem cukros, viszont a vérképem tele van csillagokkal!!!:-(
Remélem ez nem jelent majd nagy bajt, szerdán megyek a dokihoz, majd ő biztos megmondja, hogy mi a teendő!
jóreggelt csajok!
tettem fel képeket a babaszobáról:))
miújság mindenki nyaral??:))
De jo neked:))
Milyen volt hogy vagytok???:))
Jaj, Drága:))
Ilyenkor úgy megsajnállak... Mi most megyünk hazafelé a Balcsiról, azért nem nagyon voltam ma fent. :))
jaj, szorítok neki!:)
bár nekem Martinka 36 hétre született elvileg...
engem is elvittek még szülés előtt uh-ra, és azt mondta a doki, hogy 4 kg körül van.
azt hittem, hogy az életben nem jön ki onnan az én kicsi fiam :)))
köszönöm szépen:)
nővérem ma megy nstre:)
de igazság szerint még a 37. hétig kikéne birnia
de ő ugy érz kifogja:)
de tegnap már hivogatta anyát hogy fáj a hasa időnként:D:Dtisztára bevan tojva szegény:(
mondjuk én is félnék mert azt mondta a doki hogy nagy baba lesz eléggé 3,5 kilonál több lesz joval azt mondta...
csini vagy csajos .!! :)) teljesen normális, hogy két picurral 87 kg vagy! :)
és a nővéredéknél miújság .?:)
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg kismamák, hogy viseltétek a terhességet (első trimeszter)?
- Terhesség alatt Aspirin 500-t szedni fejfájásra, megfázásra (középső trimesztertől)?
- 3. trimeszter, terhesség végén hogy érzed magad?
- Méhszáj 2100 a terhesség első trimeszterében
- Káros lehet a terhesség első trimeszterében a görényharapás, vagyis csak 1 pici fog"szúrás"?
- Vki szedett Nebilet vérnyomáscsökkentőt a terhesség 3. trimeszterében?