Tankönyvbefizetés-csekken! (beszélgetés)
Az iskolában mondták, hogy szept.1-én adnak csekket ha kell és be tudom fizetni.
Felhívtam közben a Kello-t. Emailt kellett küldemem és megírták az összeget + számlaszámot, közleményt.
06.30 732-0169
06.30 732-0653.
Szia!
A kolléganőm 2 napja próbálja elérni a Kello-t, mert szeretne tőlük vmit kérdezni, de totál esélytelen. :-(
Én sem kaptam, pedig az én fiam 9. osztályos és 2 éve itt lakunk ezen a címem (ha a régire küldenék, akkor is megkapnám, mert ott a szüleim laknak).
Számomra az a gáz, hogy utalvánnyal szeretném kifizetni, de így nem tudom, hogy hogyan lesz...
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy "AJÁNDÉK Erzsébet" utalványt elfogadnak- e a csekkek befizetésekor, vagy csak "Iskolai Erzsébet" utalványt?
Köszönöm a gyors választ!
Szia!
A régi iskolában jelezd, hogy kifizetted, mivel már megrendelték neked a könyveket, azokat ki is viszik, de majd visszáruzzák. Neked pedig visszafizeti a Kello a pénzt, de közben az új suliban rendezd a könyvrendelést.
Szia!
Az első osztályosoknál természetesen az írásvázolókba, írásfüzetekbe,munkafüzetekbe, matekba bele kell írni, csupán néhány könyvük minősül tartós tankönyvnek. Ilyen pl: olvasókönyv, ének, hittan, erkölcstan, környezet (kiadója válogatja, nálunk a hittan nem, mert munkafüzet), ezeket évvégén jó állapotban vissza kell adni.
De!!! Ha szeretnéd, hogy megmaradjon a gyereknek, akkor év végén amikor le kell adni őket, az eredeti ár 75%-áért megvásárolhatod.
Szia!
Először is nézd meg pontosan mikor jár le a régi papírod, ha tankönyvosztás napján még érvényes, akkor kötelesek ingyenesen átadni, ha már másnap lejár, nem lényeges.
Ha már lejárt, szerdán azonnal jelezd a tankönyvfelelősnek, mert neki kell áttennie fizetősnek, addig semmit sem tudsz csinálni. Ha módosított, akkor vagy tőle kérsz csekket vagy bemész a Kello-pontba.
Kedves Böbe!
Amennyiben szeretnél tankönyveket törölni, aug. 21-én megnyitják a rendszert, ekkortól tudunk visszáruzni és pótrendeléseket leadni. Keresd fel a tankönyvfelelőst, törölje a nem kívánt könyveket. Ha tud, akkor rögtön adjon csekket, ha nem, akkor nyomtassa ki a díjbekérőt és átutalással gyorsan el tudod intézni. A díjbekérő azért kell, hogy lásd az összeget és a befizető azonosítót. Tankönyvosztáskor a csomagból kiveszed és visszaadod azokat a könyveket, amiket mégsem kérsz, majd az iskola visszaküldi.
Kedves Böbe!
A tankönyveket június 15-ig minden diáknak meg kellett rendelni, hozzánk szerdán meg is hozták az összes gyerek könyvét. Tankönyvosztáskor csak annak lehet kiadni a tankönyveket, aki befizette a csekket. Ezt útban a tankönyvosztásra is megteheted, de feltétlenül vidd magaddal a csekket, ezzel igazolod, hogy megtetted.
Ha nem kaptál csekket, akkor a KELLO-ponton kérhetsz újat, sőt ott helyben is kifizetheted (készpénz, bankkártya) az összeget, az ott kapott igazolást kell majd vinni a suliba.
Az iskolák a mai naptól tudnak díjbekérőt nyomtatni, de egyelőre csak átutalással tudtok fizetni, mert csekkeket még nem kaptunk, csak aug. 26-a után.
Fontos: a csekken és az átutaláson is a közleménybe be kell írni a gyerek 24 számjegyből álló befizetőazonosítóját, anélkül nem fogadják el.
Remélem tudtam segíteni, idén először vagyok tankönyvfelelős, s tépem a hajam.