Szült valaki Pécset Dr. Fábián Zoltánnál? Milyen orvos? Mennyit kért vagy adtatok neki? (beszélgetés)
Nem gondoltam,hogy ekkor gond olyan dolgok megkérdezni ami sajnos tény!
- Az, hogy te mit gondolsz, lelkem, az egy dolog. mekora disznóság lenne, ha kiposztolná mindeki, hogy kinek mennyit adott. A fizetési cédulám meg az adóbevallásomat nem kéred? Felnőtt ember vagy, adj, amennyit jónak látsz. Döntésképtelen vagy már most, amikor a gyerek ott van a pocakodban, 28 évesen? Nőjünk már fel végre. A helyesírásod pedig tényleg rémes.
A legfontossabb.
- Ezt nem kommentálnám...
És mi van ha nem jön be, mert a világ másik végén van??
Olvastam ilyent is.. Akkor az ügyelet lerendezi remélhetőleg.
"A részleteket, összeget, stb. az intelligens ember úgyis privát üzenetben adja meg."
A kérdés első részével semmi bajom, nos a másodikat kellett volna az általad leírt módon.
A részleteket, összeget, stb. az intelligens ember úgyis privát üzenetben adja meg. Ahogy telefonszámokat is, elérhetőséget is. Nekem is feláll a hátamon a szőr, amikor mindez nyilvánosban megy. De kérdezni meg így lehet, másképp hogyan tájékozódjn az ember? Nem diszkrétebb a váróteremben sutyorogni sem ugyanezekről a kérdésekről.
Egyébként úgy tudom, általános szabály, hogy a magánrendelés vizsgálati árának kb. tízszeresét illik adni a szülésvezetéskor.
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki Dr. Tömösváry Zoltánnál?
- Dr.Doleviczényi Zoltánnal van valakinek tapasztalata?
- Járt valaki nyíregyházán Dr Tomcsik Zoltánnál?
- Szült valaki Dr. Burik Zoltánnál?
- Dr. Lollok Zoltánnál mennyibe kerül a 4D UH? Milyen felvételt készít? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Szül(t) már valaki a SOTE II-n dr Fontányi Zoltánnál?