Szülés elötti alak visszaállítása együtt (beszélgetés)
Na, akkor már csak azért is meg kell csinálnom, hogy nehogy kutya légy! :)
Direkt nem is akartam nagyobb célt vagy rövidebb határidőt kitűzni, mert félek, hogy nem sikerülne és nem jól bírom a kudarcélményeket.
Kutya legyek, ha nem csinálod meg jövő januárig a - 10 kilót. :) Nekem fél év alatt megvolt. De ennyire gyorsan ne csináld, mert a szervezeted szólni fog. És nem lesz kedves. ( szédülés, állandó fejfájás, rossz közérzet )
De a sok vitamin, zöldség, valamint a délutáni alvások a babócával helyre rakott.
Azóta már csak szeretnék egyszer végre újra eljutni 57 - ről 52 - re. Bár lehet ez csak egy hiú ábránd. Legutóbb 52 kg 7 évvel ezelőtt voltam. Szülés előtt, egy marhaszar kapcsolatból kilépve.
Sziasztok!
Én csak azért írok nektek, hogy elmondjam milyen büszke vagyok rátok, és, hogy biztassalak benneteket. Néha nehéz lesz, de Megéri !!! :D
Én tavaly ilyenkor, január 25. - én kezdtem bele a szülés utáni alakvisszaszerző projektembe, és nem mondom, hogy mostanra címlapon kellene mutogatni, de végre életemben először nyugodt szívvel fogom felvenni nyáron a miniszoknyát. A torna annyit formált rajtam. Minden másnap. 40 perc. Először Cindy, majd egy hónapra rá Réka. És azóta is maradtam őnála.
A leadott kilók száma 13. A szülés alatt 26 - ot szedtem fel, de a szoptatás, és a nagyon vizes elefántláb lelohadása csak a felét vitte le rólam.
Ami a kaját illeti, persze nálam is az volt a mumus. Így este már csak Slimm kenyeret ettem, előtte pedig még 3 x volt nyam nyam ( így mondja a pici fiam ), először háromnegyed majd fele akkora adag bármiből, mint azelőtt.
Úgyhogy hajrá csajok! Menni fog! :D
" Túl rövid ahhoz az élet, hogy olyan testben élj, amivel nem vagy elégedett. "
és
" Nem lehet egy kaja sem annyira finom, mint amennyire szarul esik, ha lekövéreznek. "
Nekem ezek voltak a motiváló mondataim, ha épp elegem volt, és abba akartam hagyni az egészet.
Vigyázz a szádra kislányom!!
40-es nőci vagyok 6 gyerekkel a hátam mögött...van 24 évesem is, meg van 2 évesem is..:)
De a gyaloglás is tök jó. Míg a kiscsajszit tologattam babakocsiban, én is sokat gyalogoltam, most meg szinte semmit, mert már nem marad meg sokáig a kocsiban, saját lábán meg ugye a boltba is fél óra alatt érünk el.
Én terhesség alatt nagyon kívánós voltam, a hülye nutellás kenyérről nem bírtam lemondani, mellette semmi se mozogtam, mivel veszélyeztetett voltam (először egy haematoma, utána a gyakori keményedések miatt). Szoptatás alatt is sokat ettem, de akkor még volt, aki leegye rólam, mikor abbahagytam, viszont egyből lerakódtak rám a kilók. És itthon ülök a dugig tömött hűtőszekrény mellett, akaraterőm ilyen témában szintén 0-val egyenlő. Másfél hete kezdtem el naponta 1 órát tornázni egy Béres Alexandra dvd-re és próbálok kicsit kevesebbet enni, hol több, hol kevesebb sikerrel. Nem akarok én modell külsőt, soha nem is voltam olyan, csak ezt a felesleget szeretném lenyomni és az úszógumimat mérsékelni.
Akkor tudod miről beszélek...:)
Nekem az a gondom, hogy egész nap alig eszem, sport kimerül a napi több kilométer gyaloglásban, a lakás-bölcsöde-iskola háromszögében ( bár ez tényleg napi szinten 5-6 km), este meg, mire nyugi van...hát, hmmmm...szóval zabálok. Kitartásom egyenlő a 0-val.
Így ha látok tőletek jó tippeket, javaslatokat, akkor majd figyelek..:)
Bár én már lemondtam a lányos alakról..:)
Jáájjj, most olvastam utána, hogy is értetted, már vágom a poént:)))
Az én lábam szülés után pár nappal még olyan vizes volt, hogy a százakárhány kilós anyósom csatos papucsában császkáltam (2 számmal nagyobb volt, mint a lábam):))))
Én a fogalmazásra gondoltam...szülés előtti hatalmas pocakot 9 hónap múlva láthatod viszont...a terhesség elötti lapos hasat pedig...:)
Szerintem alkati kérdés, főleg kötőszöveti.
Illetve az sem mindegy, hogy mennyit híztál terhesség alatt. Nekem volt olyan, hogy egyiknél már a kórházból is szűk farmerruhában jöttem ki, a másiknál pedig anyámtól kellett nem csak ruhát kölcsönkérnem, de még papucsot is...:)))
Ez nem biztos, és nem minden esetben igaz!
A hugom 5 hónapja szült, és már vékonyabb, mint a terhessége előtt volt!
Pedig nem is fogyózott!
Sziasztok!
Jelentkezem! :-)
Én is szeretném már visszanyerni a szülés előtti alakomat! Az én kislánykám pénteken lesz 3 hónapos!
További ajánlott fórumok:
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!
- 268 nap együtt töltött idő - Szülésem története
- Szolnokon szülésznőt tudnátok ajánlani? Esetleg árral együtt? Köszönöm előre is!
- Végre fogytam 3 hét alatt 6 kilót, annyira örülök és itt még nincs vége, leszek én még szülés előtti súlyban.
- Szülés előtti hátfájás mikor jelentkezhet?
- Szülés előtti szabi