Megéri váltani a Digire a Vidanetről? (tudásbázis kérdés)
Hát nekem a digitől már ki van mindenem.....
Vodafone vezetékes internet gondolkodom. Megalázzák az embert az ügyfélszolgálaton, és a szerelő is beszólt. Nem rendeltem tv-t csak magába az internetet. Hát én mi a fenét fogok csinálni a nettel? Mi a fenét? Fujj. Szerelő mi van talán szerverparkot akarok működtettni? Mindezt egy egyszerű legolcsobb internetes előfizetésért. Nagyon lenéztek, és úgy is bántak velem... Egyálltalán ki látott már olyat hogy két routert kötött egymáshoz a szerelő? Ilyet még nem láttam...
Telekomról nagyon rossz tapasztalataink voltak, drága szakadozó net, kihagyások stb
5 éve váltottunk Digire, nincs vele probléma főleg az üvegszálassal
( Cs-Cs.m. )
Nekem Digim van: telefon, mobil, tv, internet. Nincs gondom egyikkel sem, sőt kimondottan szeretem a saját csatornáit is. A mobil is ok, elég olcsó is, bár én nagyvárosban lakom és ott jó a lefedettség .
A tesóméknál mind a kettő van, de ragaszkodnak mindkettőhöz, bár nekik csak Digi tévéjük van.
Ha van lehetőséged a Telecom-ra akkor azt javaslom.
Sokrétűbb szolgáltatást nyújtanak, ami csomagban kedvező.
Szia!
Itt Digi van, igaz én csak június óta vagyok Digis, de eddig semmi gond nem volt. Minden oké.
Lassan 40 éve vagyok az Inv...el-nél, semmi gondom velük. Igaz, hogy kb. 1 évvel ezelőtt gazdaságilag összeolvadtak a Digivel, de önmagában a műszaki-technikai szolgáltatást továbbra is az Invi... szakemberei végzik... akinek van lehetősége, én csak bátorítani tudom.
A Digisek műszaki gárdáját, szolgáltatásuk színvonalát nem ismerem.
Nekem Telekom van.
Hibátlanul működik.
Digi egy ismerősömnek van, de nem a legjobb.
De ez sok mindentől függ.
Sziasztok!
Jelenleg a Vidanettnél vagyunk (TV,internet telefon (vezetékes)
sok gond van mostanában,váltani szeretnénk. Digi bent van a lépcsőházban.Szeretném kérdezni aki ott van mi a tapasztalata? Vagy a Telecom-nál. Melyik jó?
Köszönöm,ha válaszoltok.
További ajánlott fórumok:
- Egy 29 éves nővel miért nem akar senki privát üzenetet váltani bármiről?
- Diploma vs. szakma - megéri váltani?
- Váltott már valaki Upc-ről Digire? Megéri? Meg van elégedve vele?
- Miért fektet sok ember euróba? Megéri a pénzt euróba váltani?
- Megéri munkahelyet váltani több pénzért?
- Fundamentával lakáshitelt kiváltani megéri?