Szilikon bütyökkorrigáló (beszélgetés)
na megvettem a Media Marktban ma a Valgus Medet,köszi a tippet,tényleg nem nem gondoltam volna,hogy pont ott kapok:D 990ft-ba kerül,nem egy ökör ára,még jó hogy nem rendeltem :/
mindenképp írni fogok,bevált-e :)
Most a MediaMarkt-ban árulnak ValgusMed-et; egy pár ezer Ft. Az ott dolgozók is meglepődtek, mikor megjött a szállítmány az elektronikai eszközöket forgalmazó boltba. :)
Akinek van deformitása, annak nagy mértékben tudja csökkenteni a fájdalmat
igen, ezt! jonevu ortopedsebesz!
azt mondta, ok orulnenek a legjobban, ha nem kellene muteni, ha a betegeknek nem lennenek ilyen fajdalmaik;
sziasztok,érdeklődni szeretnék,van-e vkinek tapasztalata ezekkel az újfajta,modern bütyökkorrigáló gyógyászati eszközökkel kapcsolatban,van-e nektek.,segített e vagy csak szélhámosság az egész??
nincs nagy bütyköm,a jobb lábamon lett most kicsit nagyobb ,de nem zavaróan,inkább az a baj,hogy fáj,pláne ha hideg van,meg éjjel néha rámjon ,nyugalmi állapotban.....voltam ortopéd szakorvosnál,ő megmondta hogy itt műtétröl még szó se lehet,de a sajgó fájdalom miatt,ami olykor rámtör,kezdeni kell vele vmit.Adott egy éjszakai bütyökkorrigálót ami tépőzáras és nagy és amit persze nappal egy itthoni papucsba se tudok beletenni.Ezért érdekelnének ezek az ujonnan kifejlesztett vékony bütyökkorrigálok,mert akár nappal is tudnám viselni,de mivel nem két ftba kerülnek,ezért jol átrágnám a dolgot,mielőtt megvenném.Meg úgy vettem észre,sokféle áron,sokféle netes oldalon árulják,gondolom már sok a hamisitvány is.Ha rendeltetek,vagy vettetek,honnan,mennyiért?
előre is köszönöm a tanácsokat
További ajánlott fórumok:
- Ciki manapság szilikonpántot hordani?
- Ionos szilikon karórák!!
- Mosogatógépben lehet mosogatni szilikonos sütőformát, műanyag tálcát, mikrózható-fagyasztható műanyag ételdobozt? Vagy csak fém, fa, üveg?
- Megmenthetőek a szilikonos sütőformáim vagy dobjam ki?
- Mik a szilikon sütőformával kapcsolatos tapasztalatok, vélemények?
- Használt már valaki éjszakai bütyökkorrigálót? Ha igen, mik a tapasztalatai?