Ionos szilikon karórák!! (beszélgetős fórum)
amúgy most rákerestem, 0.99dollártól indulnak az árak, free shipping-gel (buy it now ár, szóval ez ennyi).
de nyilván van drágábban is, bár szerintem abban is pont annyi a negatív ion, mint az egy dollárosban:D
erről az a régi vicc jut eszembe, hogy:
Két újgazdag találkozik az utcán:
- Nagyon szép az új inged! Mennyiért vetted?
- 25ezerért.
- Bolond vagy? Az xy plázában 50ezerért is láttam! :))
amúgy nem értem, hogy milyen konkrétumokra számítasz?:)))
arra, hogy pl x napja ezt viseli, azóta tele van energiával és serceg az aurája az ionoktól? vagy mit?:))))
népbutítás az egész, de mivel fillérekbe kerül, ezért inkább vicces, meg nyárra vidámak ezek a színek, és inkább egy ilyen órát süttessen szét a nappal az ember a strandon, mint a rendeset.
igen egyébként valami konkrétra én is kíváncsi lennék:)
Ha már a jövő héten lesz nekem is ilyen csoda órám vagy mi a szösz:):)
amúgy én is vettem egy ilyen ionos karkötőt (igaz nem órát, de itt az ion a lényeg:)) az ebayen, kemény 300 forintért múlt héten... szerintem még vagy két hét amíg ideér, de poénnak tökjó :)) (szép lila, legalábbis a képen olyan volt:P)
aztán engem is ellepnek majd a negatív ionok, és "kiveszem a vízbül a zoxigént" :))
:)
Egy szilikonos sárga-fehéret egyébként épp most lőttem a teszen, töredék áron vannak mint máshol...
Nem feltétlen, lehetett más oka is. Pl. úgy tartottad a kezed, hogy megmacskásodott. :)
Csak az a biztos, hogy nem a mágnes okozta.
Aha...
El kell leserítselek, kamu az egész.
Érdekelne pl. hogy mitől is nő meg az oxigén felvétel? Attól hogy valamit a kezedre teszel kizárt dolog.
Ionegyensúly visszatöltése? Aki kijárta a 8 általánost és legalább valami halvány fuvallata megérintette az általános iskolai fizikának-kémiának nem gondolhatja komolyan hogy ez nem kamu...
Háááát? Ki tudja? :o))
De látod, praktikus, jól néz ki, és a fémallergiásoknak is tutira beválik, mint karóra ....
na mire megkérdeztem a véleményeteket addigra már vettem/vetettem is egyet a tesz-veszen.
sárga nike 1350ft plusz a szállítási költség.
még van fehér nike ill.fekete adidas.
jól néz ki mind1-ik.
További ajánlott fórumok:
- Ciki manapság szilikonpántot hordani?
- Mosogatógépben lehet mosogatni szilikonos sütőformát, műanyag tálcát, mikrózható-fagyasztható műanyag ételdobozt? Vagy csak fém, fa, üveg?
- Megmenthetőek a szilikonos sütőformáim vagy dobjam ki?
- Mik a szilikon sütőformával kapcsolatos tapasztalatok, vélemények?
- Csajok, Szilikon, ez lesz a Paradicsom :)
- Melyik szilikongumi karkötőkészítő készletet érdemes megvenni?