Sziasztok! Van valakinek valamilyen hatasos modszere muslincak ellen? Tele van veluk a viragfold. (tudásbázis)
Szio,
igen kiprobaltam az Actarat, valamennyire segitett, de nem tuntek el, kb. egy hetig ket naponta hasznaltam az Actarat. Az ontozes az attol fugg milyen virag, mert van tobbfele es vizigeny szerint szokatm oket ontozni, ellenorzom a foldet.
Kiprobaltam egy uj szert Karate a neve, az hatasosabb volt mint az Actara, de meg mindig szallnak ezek az adaz muslicak.
De azert nagyon koszi a segitseget egy probat mindenkeppen megert.
Szio!
Alig birom elhinni,hogy az Actara nem segitett... :-(((
5 liter vizben feloldottal egy tasakot es ugy locsolgattad a viragokat? Gondolom igen,mert ugy emlekszem ezt megbeszeltuk... Nagyon sajnalom,hogy nalad nem segitett,nalam ez volt az egyetlen ami bevalt...
Amugy milyen gyakran ontozod oket?
A neve ACTARA!
Es szerinted ajanlanam,ha az en viragaimat megolte volna??? Kerdezz ra gazdaboltban,en ott vettem. Nem akarmilyen viragaim vannak,hanem viraguzletekbol valo,nagyra nevelt viragok... viragbolond vagyok.
Sziasztok!
Befottes uvegbe tegyel ecetet es egy kis mosogatoszert.Ezt fedd le alufoliaval es villaval lyukaszd ki par helyen(arra vigyazz,hogy ne legyen tul nagy a lyuk).Ket naponta csereld a folyadekot az uvegben.Addig csinald,amig teljesen nem tunnek el a muslincak a lakasbol.
Actara
nekem ez segitett.
Nem lehet, hogy azok nem muslincák, hanem lisztecskék? A muslinca nem megy a virágföldre...
A lisztecske ellen viszont van egy szer, egy papír nyilacska, átitatva az anyaggal. Beledugod a földbe és eltűnnek, ha a növény felszívta az anyagot. Asszem plantpin a neve. Egy öreg nénike van rajta.
Ha nem akarod ezzel, akkor tusold le őket, vagy tedd ki az esőre. Nem szeretik a zuhanyzást a kis dögök... :-O
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?