Sziasztok, mik azok a fehér fényes valamik amiket látok? (beszélgetés)
En is igy vagyok vele (csak en 'kicsit' tobb, mint 20 eve...) :) Amugy engem mar nem is zavarnak, megszoktam.
Amugy irjatok, h pl idegi kimerultseg, faradsag lehet az oka... Nem hiszem, hiszen nem lehetek amiota eszem tudom faradt meg idegileg kimerult :)
A spirituális magyarázat is megvan rá.
Tényleg lehet az oka a fáradság is, éber tudatosság alatt elsődlegesen a szemünkkel észlelt információt fogja fel az agy, fáradtságnál, módosult tudatállapotban sokkal könnyebben fogjuk a harmadik szem által közvetített jelenségeket és látunk át más rezgésszintekre.
Mindenki abban hisz amiben akar:-)))
Na ..utána nyomoztam kicsit a problémának , még jó ,hogy eszembe jutott ,hogy van orvos ismerősöm :) Válasza a vibráló , fényes izékre :
Idegi fáradtság és/vagy vashiány is okozhatja .A stressz szintén okozhat ilyen tüneteket . Az úszkáló homályos foltok a fáradtságnál megszaporodnak, így igen valószínű, hogy ez is közre játszhat . A látótér vizsgálat szinte sosem tudja bizonyítani ezeket a tüneteket , végső (nagyon zavaró) esetben érdemes egy ideggyógyászt felkeresni .Amúgy nagyon sok embernél jelen van a dolog csak a rohanó világban sokan észre sem veszik, hogy ilyet látnak :) Van egy szemerősítő készítmény amit még érdemes kipróbálni .
szerintem érrendszeri probléma, kevés vért kap az agy
én ilyet vérnyomás leesésekor, illetve ájulás előtt szoktam látni
További ajánlott fórumok:
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Pszichológiát tanulók! Valamikor tanultunk a halál feldolgozásának 5 állomásáról. Tudja ezeket valaki?
- Kislányom vízbe dobta a telefonomat! Működőképes lesz még valamikor?
- Mit gondolsz, valamikor az emberek boldogabbak lesznek?