Szexuális összeférhetetlenség? (beszélgetés)
[link]
Bocs ez magas labda vót
A túl rövöd jó, éljenek a túl rövidek. :))
Nekem is az a tapasztalatom, hogy ugyan tágul mindkét irányba, de hosszában kevesebbet, mint széltében. És igen, ez nagyon kellemetlen tud lenni, főleg ha a pasi figyelmetlen, önző... Ez ugyanolyan illúzióromboló, mint a túl rövid. :(
*vár rokon* -> vérrokonom
Az maaa' a koktelvirsli kategoria,ugye? 😮😜
Amúgy a fiú család tagom, vár rokonom. ;) A lány is az volt, de már szakítottak, nagy volt a szerelem, de egy költözéses szakító próbát nem élt túl mégse. Jó, egyik félnek nyelvet is kellett volna nulláról tanulnia.
Közlöd a partnereddel, hogy vérzel és fáj ha tövig nyomja és megcsinálja újra?
Amúgy idővel összetudd szokni szinte bármelyik női test - lelkileg kérdésesebb - , egy ilyen helyzetben a pasival. Ha csak nem koros a dolog. De ez nem hiszem, hogy megélné azt. Tudok egy párol, ahol bő másfél év alatt szoktak össze, de nagy volt a szerelem. És azonos probléma. Csak még súlyosabban a vastagság miatt már előjáték ide vagy oda, a behatolás is nemegyszer fájó volt. Csak ott a pasi figyelmes volt, és a nem az nem volt, a vigyáz meg az, hogy vigyázott.
Hallottam már pedig ilyesmit...
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, kértem időpontot a nőgyógyászomtól is, úgyis aktuális, megírom majd mit mondott. Nem akarjuk egyelőre feladni, bár nem túl biztató a helyzet, korábban nem volt ilyen tapasztalatom, sosem gondoltam volna hogy ilyen problémával találkozok...
ezt nem én találtam ki.
de írtam korábban hogy nem mindenki olyan rugalmas.
Hát én tapasztalatból mondom, hogy igenis van olyan, hogy olyan hosszú, hogy fáj. Vastagságba tágul, de hosszába azért nem...
"Egy átlagos vagina 7 centi hosszúságú, ám izgalmi állapotban akár 200 százalékkal is tágulhat. Mivel hosszában és szélességében is tágul, így kellő előjáték hatására a nagy szerszám sem jelenthet akadályt. És persze ez a remek tulajdonsága azért a szexen kívül a szüléskor sem jön rosszul. "
tehát nem megfelelő az előjáték, kedves fórumindító.. több előkészületre van szükséged. ne add fel az elején :) ha széltében nem okoz gondot hosszában sem kéne :)
pedig gondolj bele... hogy férne ki egy gyerek ha nem lenne rugalmas ;)
ehhez mérten egy kis darab "hús" el kell férjen, nemde ;)
Akkor örülök,hogy nem találkoztam még vele :D
Hát. Az idő múlásával össze lehet szokni.
A vérzés az nagyon ijesztő.
Figyelmes pár kell hozzá, és ahogy írták a többiek, a pózok is sokat tudnak segíteni, és az idő is segíthet, ebben is lehet valamennyire összecsiszolódni :-)
viszont azt nem olvastad hogy rugalmas is? mert az, csak kinek mennyire, a fórumindítónak ezek szerint nem olyan rugalmas, ez okozza a gondot.
Sajnálom. Búcsúzzatok el.
előfordul az ilyen, van mikor nem működik a dolog, de vannak pózok amikor nem tud olyan jól hozzád férni úgymond. kísérletezzetek. az is lehet hogy csak befeszülsz, hagy kis időt ennek. hátha :)
van.. hidd el hogy van... XD
Mondjuk szerintem nincs olyan méret ami nem ér végig,azt olvastam a hüvely mindössze 7-10 cm hosszú...
Kössetek egy törölközőt vagy sálat a tövére,akkor nem csusszan be teljesen...Úgy akár működhet is,illetve,ahogy írták már,érdemes a pózokkal próbálkozni.
Ebből csak szenvedés lesz,nem ő a te párod,ha az lenne akkor nem fájnál,esetleg a gyönyörtől...
Van ilyen.
Én spec. az illatos kert c. könyvben olvastam erről.
Na meg egyszer réges-régen, elő is fordult, hogy egy "hűbazmeg"-el találkoztam. Hát nem volt annyira katartikus élmény.
Elvileg vannak olyan pózok, ahol lehet csalni.
Van ilyen. Soma egyik konyvben is megemliti, hgy ossze kell passzolni meretugyileg, ezert sem ertem regen ez hogy is mukodhetett... :-S
Gondolom, pont eleri a mehszajadat es az jar verzessel.
Barinomnel volt hasonlo, de az nehez ugy :(
Sziasztok, találkoztam egy fiúval, nagyon jól indult a kapcsolatunk, mostanra lefeküdtünk egymással, de úgy néz ki nem fog működni a dolog köztünk, mert túl hosszú a "szerszáma", végigér pedig nincs is bennem teljesen és többször fájt mikor együtt voltunk, sőt véreztem is utána kicsit. A hossz a probléma, nem a vastagsága... Kérlek csak komoly hozzászólásokat írjatok, nagyon megkedveltük egymást és most félek hogy ezen fog múlni a kapcsolatunk :( Van akinek volt már ilyen tapasztalata? Tudtok bármi tanácsot adni? Előre is köszönöm.