Szerintetek mi az oka, hogy töredezik és lapokra válik a körmöm? (tudásbázis)
Igen,végül is szerencsém volt vele,de állítólag a kislányok hamarabb vállnak le a ciciről mint kisfiúk.Hát nem tudom...lehet,hogy van benne valami,a barátnőm a kisfiát akkor választotta le mint én a lányomat,és 1 évvel idősebb a kisfiú.
Az biztos,hogy türelemjáték,Én is féltem,hogy lesz ez az egész,de leginkább attól,hogy fog elaludni,mert csak ezen bírt,nem is az anyatej volt már a lényeg hanem ez.Ezért is húztuk ilyen sokáig,16 hónapig.
A barátnőm úgy csinálta,hogy a férje szabit vett ki,Ő meg visszaköltözött pár napra az szüleihez.Nem volt otthon,így nem volt cici sem.Ha végképp nem segít már semmi,akkor egy próbát megér.
Próbáld ki a bano kovaföldet,amúgy az is lehet,hogy nehezebben szívodnak el nálad az ásványianyagok és ez látszik a körmödön.
Nálam a Revalid semmit nem ért.A forcapiltól ás a kovaföldtől,már akkora a körömlenövésem,mint magán a körömágyamon lévő köröm.Másfél centis a lenövés!
3 hónapja használom a forcapilt,és 3 hét kovaföld után már a köröm tövénél eltüntek a lemezek.
Ezeket recept nélkül is lehet kapni.
Csak ügyelni kell,hogy ne egyszerre vedd be,mert a kovaföld gyengíti a forcapil hatását.
Reggel forcapil,délben és este kovaföld.
Köszi szépen a köszöntést! Nektek is hasonló jókat!:)
Nem akartalak megijeszteni,nem is biztos,hogy nálad lesz ilyen,nekem amúgy sincs jóminőségű hajam,de azért jó felkészülni a prolaktin csökkenésre.
15 hónap szoptatás után megjött,és szerintem megváltozhatott a tejcsim íze,mert egyre kevesebbet igényelte.1-2 hét múlva már csak este elalváshoz kapta,azon aludt el.Ez ment még egy hónapig.mikor betöltötte a 16.hónapot egyik npról a másikra megvontam tőle.2 napig sírt elalvásnál,követelte,utána egyik napról a másikra el is felejtette,hogy létezik cici:)
Na te jól meg vigasztaltál:)eddig minden stimmel, akkor fel kell készülnöm a hajhullásra is? szinte gondoltam.16 hónapig szoptattál? és tovább miért nem vagy hogy tudtátok abba hagyni?már én is szeretném , ha befejeznénk, mert mi éjszaka szopizunk a legtöbbet legalább 10x. Az elmúlt éjszaka is olyan volt, hogy nem látok ki a fejemből.
Ja, nagyon aranyos a kislányod, meglestem,tündéri lány. Isten éltesse sokáig!
Sajnos nálam ez van.A Terhesség alatt gyönyörű lett,hosszú ,fényes és dús mint még soha.És érdekes módon szoptatás alatt ezt tartottam is.A 16 hónap alatt ameddig szoptattam,nem hullot,viszont a körmöm az eléggé töredezett.
Ahogy abbahagytuk a szopizást,diéta nélkül lement rólam 8 kiló 2 hónap alatt,plussz megkopaszodtam és a kömöm szarabb lett mint azelőtt.
A forcapilt lehet szedni szoptatás alatt is,azt a bőrgyógyász írta fel,a bano kovaföldre meg rá van írva kifejezetten ajálják.De szerintem neked az Elevit lenne a legjobb,hiszen erre van kitalálva.
Most már valóban el kezdek szedni vmit, mert ez már felháborító, akár milyen kicsire vágom, úgy is szét válik, sokszor már fáj is. A hizás nem idegesít, mert nem vagyok hizékony tipus.
Amiket te elkezdtél szedni, az kimondottan hajra és körömre van? Érdekes módon a hajam nem hullik, sőt még több lett mint amennyi addig volt,attől tartok, hogy szoptatás után kezd el majd hullni
Vitaminhiány elsősorban.
De stressz is okozhatja.
Mindenféleképpen szedjél!
Ha lehet olyat,ami a hajat is erősíti.Én majdnem megkopaszodtam a szoptatás utáni hormonváltozás miatt!Most kezdek rendbejönni.Nagyon bánom,hogy nem szedtem semmilyen vitamint akkor,mert féltem,hogy mégjobban meghízok,pedig ha tudtam volna,hogy a szopizás után ledobom a kilókat...na mindegy...
Szedjél Elevitet,mert azt lehet a szoptatás alatt is.Ugyanazokat a vitaminokat tartalmazza mint a haj és körömvédő táplálékkiegészítők összetevői.
Én most forcapil kapszulát szedek és bano kovaföldet,vasat, és cinket.
Szia!
Én kb 3 hete kezdtem szedni a kovaföld kapszulát a hajamra.Ez szilíciumot és calciumot tartalmaz.Most azt vettem észre,hogy a körmöm a körömágynál már nem lemezes.
Ildikó!Szerintem a szoptatás,nekem szoptatás alatt teljesen tönktementek,pedig előtte nagyon erős körmeim voltak,szép hosszúra nőttek meg.Most 1 évvel a szoptatás után kezd javulni a helyzet.
acetonmentes körömlakk lemosót kell használni, bizonyos A..n terméket, vagy egyszerűen Calciumot kell szedni.
Nekem ezek eddig beváltak.
További ajánlott fórumok:
- Saját körmöm, hogy lehet szép, erős és hosszú?
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Szeretném megnöveszteni a hajam, de mindig töredezik
- Saját körmöm végén felválik a zselé.Miért?
- Segítség! Szétválik a körmöm!
- A melír nagyon tönkrevágta a hajamat. Töredezik és hullik. Hogyan hozható helyre rövidre vágás nélkül?