Szerintetek lesz mostanában világháború? (beszélgetés)
Szerintem az első sem lett befejezve, aminek következményeként is érik. Szétnézve a világban, sajnos nem lehetünk optimisták.
A vágyaink nem esnek egybe a realitással.
Jól teszed, hogy imádkozol - én is azt teszem.
Szeretném, ha nem irtanák ki a magyarokat a migránsok - akiknek ez a céljuk, mivel nem Allahban hiszünk.
Akkor további jó pánikolást,sopánkodást:))))))))))))
Olvasd el kicsit figyelmesebben,hogy miket írtam!
Juujj,de megmondtad a frankót mi?
Márai Sándor szavaival búcsúzom az értelmetlenség elől!
A butaság talán mégis agresszívebb, mint a kapzsiság és a kegyetlenség. A kapzsi vagy kegyetlen emberrel, ha másképpen értelmes, végül is meg lehet alkudni. De a buta ember életveszélyes, mert kiszámíthatatlan és megközelíthetetlen. Nem lehet vitatkozni vele. Csaknem lehetetlen védekezni ellene; el kell viselni, mint a sorscsapást. Kíméletlensége, önzése, szívóssága pokoli.
Márai Sándor
Hmmm,ha jól emlékszem,a kérdésre válaszoltam is..az meg hogy nem értettünk egyet...melyik fára akasszam magam?
Csomizz,és jó utat:)
:))) Remelem nem banod a sok smilet:))
Amúgy nem nézek híradót,most is csak a neten amit olvasok.Hat csak megegyeznek;)de szeretnek jo sokáig élni azért:)Ja mar nem is irok választ aki csak csesztet:) koszi:)
Szia! Szerintem ne foglalkozz velük ,vissza olvastam az egészet ,és tényleg a kákán is a csomót keresik! Ne reagálj rájuk:)
A témához hozzászólva,szerintem ha világháború nem is,de valami lesz:( És én is félek.De bízzunk abban,hogy helyes döntés fog születni .Aki nem fél,az hazudik!
Akkor,agonizálj,mit bánom én!De,ha valaki nem akar veled tartani,akkor azé'mán ne legyen a nép szégyene!
1.Az ukrán barátaimat/,nem ismered,szóval róluk egy szót sem!
2.Segítsük egymást...?Miben?
Hogy én is félek????Már kint is van a bőröndöm????Ez így megfelel?
Nézd már meg mielőtt nyilatkozol hogy mit írtam?!
Másold ide hogy ezen nevettem!
Kit érdekel hogy, hogy írod?
Gyerekes és provokatív a viselkedésed!
További ajánlott fórumok:
- Lenne par kerdesem azokhoz, akiknek a babája mostanában lesz/lett szobatiszta!
- Szegeden igényelt valaki mostanában sürgősségi nélkül útlevelet? Tényleg 30 nap, mire kész lesz?
- Lesz mostanában Glamour, Joy stb. hétvége?
- Bababörze lesz mostanában Székesfehérváron?
- Borsodban merre lesznek mostanában Baba börzék?
- Lesz mostanában újra sávszéleség növelés?