Szerintetek kisfiam ovis ballagására a csokron kívül milyen ajándékot kellene vennem? (tudásbázis)
Ha oviból ballag, szerintem semmit. Ez megint olyan dolog (amiben én is rengetegszer beleesem), hogy mi csinálunk belőle ügyet. Elballag, búcsúzzanak el szépen és kész.
DE: nagyon fontos, hogy nálatok mi a szokás. Kérdezd meg a többi anyukát, hogy ők mivel készülnek, hogy ne érezd magad kellemetlenül. Nekem is most ballagtak a fiúk oviból (ikrek), én semmit nem vittem, ajándék, virág, marhára nem érdekelte volna őket. Viszont csaptunk egy görbe estét, fagyival, nagy sétával, késői lefekvéssel, játékkal. Nagyon jó volt nekik. Igaz, hogy ezt máskor is megtesszük, de ez a nap valahogy más volt. Viszont a barátnőmék sütit vittek, nem virágot, ott az volt az "elvárás". Együtt ették meg, buliztak még a ballagás után.
A csokorba nekünk is lesz plüssfigura, meg ceruza, és notesz. Ez a vacsi ötlet elég jó. Eredetileg én akartam készülni, de ez jobb, legalább én is kikapcsolok. Annyi a baj, hogy nekünk a következő városig kell utazni a vacsi helyéig:(
A táskája már megvan, nagyon szép örököltük, de semmi baja, budmil.
Szia!Az én nagyobbik fiam tavaly ballagott,nagy plüss tigris volt a csokrán,és üvegfestékkészletet szeretett volna,így azt kapott,meg autót.
A táskát és a tolltartót a keresztszüleitől kapta meg.
Én a gyerkőcnek egy csokrot csináltatttam, aminek a közepén egy plüss-paci ült. AZóta a balagó-ló a sláger:-). Utána a mamáékkal együtt elmentünk vacsizni.
Az óvónőknek mi is vettünk közösen ajándékot, de a lányommal kézítettünk is. Mindenkinek személyre szabottan:
- a babát váró óvónéni egy bonbonos-csörgős-cumis csokrot kapott
- a másik óvónéni egy bonbonos csokrot
- a beugró óvónéni egy cserepes virágot gyöngyből
- a dajka néni pedig szalvéta-technikával díszített fültisztítós dobozt, ami kincses ládikaként funkcionál.
Mindenki nagyon örült az egyedi dolgoknak, és látták rajta, a gyerek keze-nyomát.
Tudom, hogy nem kell, de illik, és azért szeretnénk az ovónőknek is a néha erejükön felüli munkát, éveket megköszönni.
De itt nem is erre irányult a kérdésem, hanem saját kisfiam ballagására milyen ajándékot vegyek?
szia!
én mindig vettem valami kis ajándékot az óvónőknek. mind a kettőnek egyformát, valami nem olyan drága dolgot. én annak ellenére, hogy nem vagyok gazdag, kristály boltban szoktam venni valami szép kis vázát, vagy kis cukorka tartót,ami nem olyan drága kb 1500 ft-ba kerülhet most darabja.
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Milyen ajándékot vinnétek egy 14 éves lánynak a ballagására? (Öten megyünk)
- Ismerős ikerpár általános iskolai ballagására milyen ajándékot vigyünk?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..