Szerintetek ez beágyazódás volt? (tudásbázis kérdés)
Remélem neked is úgy alakul ahogy te szeretnéd.
Hát legyen igazad és bízok benne hogy vasárnap reggel már pozitívat ír ki a teszt:)
Sziasztok. Nekem 8 napja késik a mensim, viszont minden tesztem negatív. Mindenfélét vettem már de bármelyiket nézem negatív. :(
Nekem már évek óta be van állva a mensim szóval szinte sose késett. Elég furcsa tüneteim vannak, mivel reggelente érdekes rosszullétek, a mellem nem faj viszont a bimbom nagyon. Szinten nekem is folyasom van, ezenkívül nagyon fáradt, szomjas és éhes vagyok szinte mindig. Mindenkepp felszeretnek keresni egy orvost mivel ezek ugye másnak is lehetnek a tünetei, de titkon nagyon remelem hogy egy kis lurkot hordok a szivem alatt, csak sajnos ez a sok negatív teszt eléggé elkeserítő.:(
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata kérem írja le:)
A ciklus 28-29.napján reggeli első vizeletből egy érzékeny teszt már mutatja, ha van valami, jó eséllyel.
Nekem a beagyazodasnak nagyon markáns tünetei voltak: hőemelekdésem volt, fàjt a gyomrom, a vègtagjaim és ami a legdurvább volt, hogy az arcbőröm, ami egyébként szép, telis tele lett apró pattanásokkal egyik reggelre. Annyira ijesztő volt, hogy azonnal hívtam a bőrgyógyászt. Aztán kiderült, hogy a hormonok dúlnak :)
További ajánlott fórumok:
- Teherbeesés jelei a beágyazódás alatt és utána?
- Milyen tünetekkel járhat a beágyazódás?
- 1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele?
- Volt valakinek olyan, hogy a terhesség elején 6-7. hétben a barnázás oka a beágyazódás volt?
- Szerintetek ez a beágyazódás jele volt?
- Akinek volt beágyazódáskor vérzése meddig tartott?