Szerintetek a keresztnevek mennyiben befolyásolják a teherbeesés lehetőségét? (beszélgetés)
A kettő név esélyeinek átlagából. 🤣
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy akinek két keresztneve van, az most melyikből kell, hogy kiinduljon :DDDD
Méhet azt nem transzferálnak neki, azt csak a Dán lánynál próbálták igen siralmas eredménnyel. Szóval a teória Gáborra még mindig igaz.😉
De akkor nem kihal, hanem egyszerűen nincs is. :)
Jól látod. Ezért halnak ki a Kobrák, mert senki nem szül Kobrát.
Ha az ember is azt mondja...
Nem változtam meg, csak asszony nevem lett.
Ilyet még nem hallottam,ha csúnya a név, akkor lehet nehezebb teherbeesni. :D Amúgy meg úgy tudom, hogy a név valamilyen szinten kihat ránk.Aki nevet változtat, ezzel együtt ő is megváltozik.Pl. férjhez menésnél, ha felveszi a férje nevét.
Gültem keresztnévről hallottam, de még egy olyan elvetemült szülőt sem volt eddig ,,szerencsém" megismerni, aki a gyermekének a Kobra nevet adta volna.
Szerintem a keresztnév önmagában nem eléggé befolyásolja a teherbeesés lehetőségét. A vezetéknévvel együtt már annál inkább.
Eszet Lenke, Viga Dóra - ők mondjuk esélyesek lennének a teherbeesésre Mag Ányossal (aki közel sem magányos). Mac Era viszont túl macerás lenne Ányosnak, aki a magját szívesen bevezetné egy gyereket óhajtó nőnek.
Azokat a nőket befolyásolta legjobban, akik a kereszt(es) hadjáratok katonái útjába kerűltek.
Így van. A Magdi név meg triplát.
A kobra név meg reményeink szerint kihalásra esélyes.
Nem fogok. :) Lehet ez a brit tudósok miatt van?
Brit tudósok megállapították,hogy aki ilyen kérdést feltesz,jobb ha nem is szaporodik😅🙈
Valami nem stimm. Ugyanaz az utónév igaz hogy édesanyámnak is és nekem is egy egy gyereket hozott, de nekem fiút, neki lányt.
Persze, az enyém ikreket hozott.
Itt van erre lehetőség elkezdhetjük kivesézhetni. :)
Meglátásom szerint van.
Enyémmel vigyázni kell, mert duplát hoz...:)
Előbb tisztázni kellene, hogy kinek a keresztneve számít és ehhez képest ki esik teherbe. Már csak a statisztikai adatok pontossága miatt.
Tudtam én, hogy nem úsztad meg mellékhatások nélkül.... 🙃.Csak nem sejtettem, hogy ennyire súlyos lesz 😎
De ha a Gabor transz, akkor ez a teoria nem igaz 😂
Amikor azt hiszed vicces vagy.... 🙄
További ajánlott fórumok: