A miénk nem volt szép, főleg nagy cicikkel volt totál előnytelen, érettségi után elmentünk bulizni benne és tettünk róla, hogy hordhatatlanná váljon. A vége szép emlék, már aki emlékszik a történtekre vagy egy részére.
Nekünk egy vékony anyagú, állógalléros, keskeny csipkecsíkkal díszített volt. A matrózblúz jobban tetszett volna, de többség döntött. Kinőttem, de még őrzöm 😀
Fiamék ballagásán ahány lányka, annyi féle ruha...nem is fehér-fekete, hanem inkább fekete és sötétkék ruhák....egyik-másik nem is ballagásra való volt...ágyékig felsliccelt...bőr...csinosak és mutatósak voltak azért.
Én is azt néztem az ismerőseim feltett képeinek a ballagók nstrozbluzban paff... 1995ben érettségiztem nekünk zsabós blúz volt az Egyenruhank és fekete szoknya, nálunk csak lányok voltak az osztályban
Nehogy húsz, harminc év múlva sajnáld! Én az általános iskolai tankönykeimet tüzeltem el annak idején mert gyűlöltam az iskolát mint minden gyerek. Most meg olyan szívesen nézegetném... :(
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.