Szerinted mennyit ér? (beszélgetés)
Hát csak sajnos ez így megy...ami nincs a boltban és nem nemefém, annak nincs ára...de most még annak sincs :D
Én a laptopomat akarom eladni, hibátlan, alig használt, bolti ár tényleg töredékéért, és közölte velem egy "vevőjelölt", hogy ennyiért soha nem fogom elpasszolni...hát kösz...kb.ennyit tudtam reagálni :-D
Szia!
Igen,de ez sajnos nejlon anyagú...amit nem lehet eladni olyan könnyen.Kb 500-1000ft-ért maximum.
Fáj érte a szívem, de nekem ciciben nagyon kicsi :)
38-as a mérete, nekem meg minimum 42-es kéne :(
Az van beleírva hogy 96% polyestier 4 % metallised fibres.
Úgy tudnám megfogalmazni, hogy mintha az egész felső valami nagyon finom és csillogós cérnából lenne készítve. Sok nő között dolgozom, igy szerintem a munkahelyemen eltudom adni, csak nem akartam se túl keveset, se túl sokat kérni érte.
Amugy vadi új!
szia!
szerintem 2-3ezer ft-ot,boltba ha nem márkás elkérnek egy ilyen felsőért 2500-5000 ft-ot is...
Sziasztok!
Kaptam egy gyönyörű felsőt ajándékba, de persze rám kicsi lett :(
Elakarom adni, de nem tudom mennyit kérhetek érte.
Tettem fel 2 képet az adatlapomra, szerintetek mennyibe kerül egy ilyen csini felső?
Élőben szebb és karcsúsított fazonú, cicis felső. A fórumot a félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem azért indítottam, hogy itt adjam el, csak hogy okosabb legyek :)
Köszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Gyermeknevelés: szerinted mennyit "ér" a jó példa?
- Mennyit költesz édességre és szerinted hol kezdődik a függőség?
- Szerinted mennyit kéne fogynom?
- Mennyit kérhet el szerinted fizetésnek egy kommunikációs menedzser, nem multi cégnél, 10 év tapasztalattal?
- Fogyókúra esetében szerinted mennyit jelent egy szelet kenyér súlya?