Szeretitek az Éhezők Viadala című filmet/könyvet? Mi a véleményetek róla? (beszélgetés)
iszonyodtam a filmtől, nem is tudom, miért néztem végig.
Isten ments hogy mégegyszer megnézzem vagy elolvassam.,
Először láttam a filmeket, majd utána kezdtem olvasni a könyvet.
A könyvben és filmben is a 2. rész tetszett a legjobban. Bár a könyv 3 részét ugye filmügyileg ketté szedték. A film nagyon hülyén lett befejezve, de novemberben kiderül mi lesz a vége (könyvhez képest változtatnak e rajta)...
Vasárnap óta rengeteg képe előkerült...
Amúgy tényleg nagyon tehetséges:)
Szerintem te csak szeretnél ilyen jelentéktelen arcú nő lenni mint a főszereplő, vagy ha faszi vagy akkor csak képről látsz ilyet :)
Tipikus kákán is csomót hozzáállás.
Nekem a könyv nem annyira tetszett, a filmet jól összerakták és azt hiszem Jennifer nem véletlenül Oscar díjas színésznő alig 24 évesen.
Puszi csocsi
Hello!
Láttam a filmet és olvastam a könyvet is.
A film gyenge közepes jenki munka, megfelelő sablonokból építkezve, jelentéktelen arcú főhősnővel és két, gyakorlatilag kellékként funkcionáló sráccal az oldalán. A történet, mint olyan a filmben szinte nem is létezik.
A könyv kicsit érdekesebb ennél, mert az írónak elvitathatatlanul jó érzéke van a belső leírásokhoz - sajnos ezzel nem él túl gyakran.
Ezzel együtt nem tudtam kiverni a fejemből, hogy egy "Alkonyat" utánérzést tartok a kezemben, mivel minden, a tinirománcon túlmutató szálat már korábban és jobban feldolgoztak más szerzők (A Legyek Ura 1954-ből, és természetesen a nagyszerű Battle Royale).
Olvastam is, neztem is, mersekelten tetszett. Sokkal jobb fantasyk is vannak ennel.
De ez ne szegje kedved, mert en extra-finnyas vagyok, szoval a film is, a konyv is amugy magasan atlagon feluli :)
Húú,háát akkor megpróbálom kiolvasni a könyvet/könyveket. :D
Amúgy nekem is a második része tetszett jobban,bár sztem maga a viadal az elsőben jobb volt. A másodikban csak haltak az emberek,de nem igazán mutatták őket.
A 3.részt nagyon várom, amúgy én úgy tudom novemberben lesz a harmadik rész 1. fele. Vagy én tudom rosszul? Amúgy tényleg elég gáz,hogy az utolsó filmre még több mint egy évet kell várni :(
A filmből októberben fog kijönni a harmadik rész első fele és jövő októberben a második fele!
Jól el húzzák...
Ajánlom,hogy olvasd el a könyvet és akkor meg fogod tudni mi fog történni!
Hidd el sokkal jobb,mintha bárki is elmesélné.
A könyvek nagyon tetszettek, a film (első) nem igazán.
Nehogymár itt akard megtudni a sztori végét, olvasd csak el, úgy sokkal izgibb!!! :-)
Könyvben nagyon,de nagyon jó én azt mondom,pedig nem az én korosztályomnak íródott!
Én mind a három kötetet olvastam és alig bírtam le tenni.
A könyvek után néztem meg a filmeket,amiből a második jobb volt mint az első szerintem és már várom a harmadik részt is,nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?