Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretem megalázni azokat, akik halottakat gyaláznak és az... fórum

Szeretem megalázni azokat, akik halottakat gyaláznak és az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

23. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 02:46
Akkor Árpa Attila neked fontos ember lenne! 🙂
22. Ildi (válaszként erre: 20. - 55Judit)
nov. 28. 17:17
Igy van🙂
21. birebora (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 17:16
Miért folysz bele ilyen nivótlan, alpári beszélgetésekbe? Miért nem válogatod meg a partnereidet? Igen, még a fészen is. Magával ránt a stilus és a modor. Közben azt is eltudom képzeni, hogy polgárpukkasztás te meg vérre menően beleállsz. De te tudod, a te energiád, a te időd, a te idegrendszered.
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 17:04
Az idő a legértékesebb dolog a világon. Okos ember megfontolja mivel tölti.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Birebora)
nov. 28. 16:57

Hát ha valaki azt írja mások halott felmenőire hogy milyen jól tette hogy megdöglött, és trágár szavakkal a vele való közösülésre szólítja fel csupán azért mert egy zenei témában nem értettek egyet, más volt a zenei ízlésük, az halott gyalázás. Én pedig ha azt írom a sokadik ilyenre hogy anyád inkább abortuszra ment volna, akkor kettőnk közül nem hiszem hogy nekem kéne kezeltetni magam. És mondom egy zenei ízlés nem egyezése miatt....

Ez csak 1 eset. Szerencsére nem sok volt, de azért egy pár még igen. Főleg Facebookon. Egyik sem személyes volt. Persze rájöttem azért hogy nem éri ez meg, mert engem is kirakott utána a moderátor. Az övé 1 nappal előtte lett törölve és addig a rövid ideig csak az enyém volt ott. És aki nem ismerte őt, mind az szajkózta hogy miért bántom azt a szerencsétlent. Ha valaki lát egy durva mondatot esetleg, akkor is érdemes az előzményeket felgöngyölíteni, mielőtt ítélkezünk. Személyesen szerencsére nem ismerek ilyen embert, de ha lenne, költöznék el a közeléből azonnal.

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Ágio8405)
nov. 28. 16:45
Csak azért írtam a mnipulálást, mert ha valakit szeretek, mert félreismerem, akkor kettős érzések lesznek bennem miután csalódtam benne, így képtelen leszek érvekkel vagy vagdalózva is vitázni, mert azon rágódok hogy mit néztem így be. Ezért írtam hogy az idegbeteg forrófejű rosszindulatúaknak gyakorlatilag szinte egyáltalán nincs esélyük ellenem, az intelligens türelmes gonoszok viszont bármikor fel tudják velem mosni a padlót ha alaposan megismertek. Ezért írtam ezt. Hogy fordítva már nem működik ha valaki a mocskos dolgaival indít, utána hiába lesz kedves, maximum taktikából viszonozom, de szeretni sose fogom. Egyébként akik normálisak velem, azokkal én is az vagyok, sőt, ha valakit többre tartok mint magamat, azt is elismerem, de úgy gondolom hogy kell beszélni a társadalom romboló emberekről is, akkor is ha nem sok van, mert ezek tények hogy köztünk élnek.
17. birebora (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 16:11
Nagyon frusztrált és kiéget lehetsz. Sajnálom. Valamin változtass.
16. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 16:07
Ki gyaláz halottakat? Sokat ismersz?
15. Amaunet (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 15:15

Huh! Nem számítottam ekkora kifakadásra, de köszönöm, hogy érthetővé tetted számunkra a vallomásod.

Kívánom, hogy megtaláld magadnak/magadban a belső nyugalmat! Akkor túl tudsz majd lépni mások viselkedésén.

Bölcsebb leszel és nem akadsz ki ezeken.

14. libikóka (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 09:18

Sajnálom hogy ilyen világban élsz,,mintha földre jött volna neked a pokol.

Legalábbis az írásod ezt sugallja.

"Szeretem megalázni azokat,,,"Van hogy nem lehet mindenre legyinteni.De ezt még szeretni is?😯

Nem tesz jót.

13. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 08:47
De ki bánik így veled? Azt ne engedd, azt zárd ki az életedből. Úgy beszélsz erről a manipulál, gyaláz dologról mintha ez egy normális, általános dolog lenne és mintha ennek mindenképp így kéne lennie. Pedig ez nem így van. Ezeket senkinek nem kéne engedned.
12. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 07:30
Hogy miért érzed ezt, megértem. A módszer, amit alkalmazol viszont visszaüt rád, és nincs is igazán értelme.
11. srcrss (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 07:30
Régen én is belementem ilyen szájkaratékba, de a végén mindig úgy éreztem, hogy bemocskoltam magam. Nem tesz jót a lelkünknek, ha a szintjükre süllyedünk. Az ilyen embereket jobb elkerülni, hogy soha ne legyen dolgunk egymással.
10. csemár (válaszként erre: 9. - Csemár)
nov. 28. 05:32
Csak úgy eszembe jutott ez az idézet, semmi jelentősége. (Talán csak annyi, hogy együttérzek veled abban, hogy a képmutatást, főleg, ha rosszindulattal társul, én is nehezen viselem.)
9. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 04:58
"Béhúnyom hát fülem, szemem, / Érzem tulajdon érdemem." (Csokonai)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
nov. 27. 23:33
Na jó, elmondom. Igaza van itt egy pár embernek abba hogy akkor én sem vagyok különb, sőt még durvább dolgokat is kell a fejükhöz vágni mint amiket ők mondanak, ahhoz hogy megalázó legyen. Nyilván azért is tettem ezt a vallomásba és eddig szorosnak tűnik az állás. A mások nyomorán való gúny meg úgy jön ide, hogy akik gyászolnak valakit, aggódnak valakiért vagy magukért akkor kárörvendően röhögnek rajtuk vagy trágár stílusban gyalázzák tovább. Akár másnál látom ezt, hogy áldozata lesz ennek, akár magamon, késztetést érzek rá hogy odavágjak hasonlóan durva dolgokat. Ha reagál rá, az csak olaj a tűzre, mert ha valaki azt jósolná hogy másnap ebbe bele döglök mert annyira kimerít ez a flusztráció, akkor is csak nyomatnám tovább. Ebbe egyszerűen megfoghatatlan vagyok. Viszont azok akik manipulálni tudnak engem azoknak lehet esélyük ellenem bármilyen vitába, sőt, inkább nagy esélyesek lesznek hozzám képest. Hogy miért? Mert ha valaki proli stílusban örjöng, gyalázkodik, késztetést érzek arra hogy ugyanúgy reagáljak mint ő, tehát nem fogok sírva vissza vonulni, elkeseredni, hanem még nagyobb erőre kapok és egyre forrosodó tűzzel próbálom a gonoszságát és az önbizalmát a nullával egyenlővé tenni. De.... Aki felé szinpátiát érzek, és sokáig manipulál, és nagyon a szívembe zárom, majd hosszú hetek, hónapok után valami megalázó dolgot tesz vagy mond, na az tud nagyon mélyre menni, az a gyenge pontom. Aki rögtön a durvaságokkal nyit, az sose volt szinpatikus, így ösztönből vissza támadok. De aki megszerettette magát velem, és kiderül hogy mégse az aki, akkor köpni nyelni nem tudok, mert dolgoznak bennem a pozitív élmények, és nagyot csalódok ahoz képest ami most lett utána. Ez ugyanolyan mint amikor egy boxoló leengedi a kezeit, becsukja a szemét, mert úgy tudja nem akarja senki őt bántani, és akkor, bumm, kiütik. A lelki dolgokkal ugyanígy van. Gyakorlatilag szinte nincs ellenfelem az igazi indulatos prolik között, az agresszív gonoszok között, és az intelligens magukon uralkodó gonoszok között sem, de ott már sajnos azért mert ott meg nekem nincs esélyem ha már minden tüském behúztam és bízom benne. Egyébként ok nélkül soha nem bántok senkit, ha valaki miatt rossz napom van, azon vezetem le, nem máson, de természetesen nem vagyok rá büszke, de én tényleg csak a legaljasabb dolgokról beszélek, az átlag embernek elnézem azt ha kiabál velem vagy káromkodik vagy bármi, türelmes vagyok. Ezt a türelmemet tényleg csak a legalja társaság tudja elvenni. Ez egy anonim oldal, a valóságban hülye lennék bárkivel megosztani a gyengeségeimet vagy az előnyeimet.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 22:58

Ez a vallomás vagy nagyon összetett, vagy csak vagdalkozás.

Szeretsz megalázni másokat. Ez rólad árulkodik.

Elmondanád milyen halottgyalázásról beszélsz?

Elmondanád, hogy hogyan jön ide az élők nyomora?

Itt már megint össze akar adni valaki 2 almát, 1 szilvát és 1 körtét.

6. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 20:59
Sajnos vannak olyanok is. Elmennek a temetésre, még könnyeket is ejtenek. De életedben nem törődtek veled.
5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 20:57
Azt érdemlik.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 20:52
Te jó ég 😳
3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 20:46
Akkor nem vagy jobb mint ők.
nov. 27. 20:41
hmmm...az ilyeneket nem tudod megalázni..de ha mégis, akkor rosszabb, durvább vagy mint ők...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook